Notariatul este prezent in viata ta de-a lungul intregii vieti. Poti sa mergi la notar atunci cand te casatoresti, cand iti cumperi un apartament sau atunci cand ai aspecte legate de afacerea ta, pe care doresti sa le rezolvi. BNP Certified este locul unde vei descoperi specialisti pregatiti sa te sustina si sa rezolve totul intr-un mod legal si corect si cat mai simplu. Vei putea merge la Notariat sector 5 si vei putea face o multitudine de proceduri cu ajutorul echipei de aici. Iata care sunt principalele tipuri de proceduri pentru care ai nevoie de notar si care sunt beneficiile de a colabora cu BNP Certified:

Care sunt principalele tipuri de proceduri pentru care poti folosi notariatul?

Exista o multitudine de situatii pentru care poti apela la un notariat sector 5. Dintre acestea, se pot aminti mai multe categorii posibile. Prima este situatia de divort, care este una foarte des intalnita. Poti alege sa faci un divort pe cale amiabila, prin notariat, in locul unei decizii judecatoresti. Avantajele clare sunt legate de costurile mici, de timpul scurt de solutionare, precum si de posibilitatea de a te prezenta de doar 2 ori la notar. O alta categorie importanta pentru care poti veni la notar, sunt declaratiile. Aici sunt incluse: situatiile in care parintii au nevoie sa isi dea consimtamantul pentru iesirea din tara a unui minor, declaratiile de pierdere a diplomelor importante de bacalaureat sau licenta, precum si declaratia TVA de 5%. De asemenea, poti avea situatia de invitatie a unor cetateni straini, sau o declaratie necesara atunci cand iti cumperi o locuinta cu programul Prima Casa. Tot la notar poti face si contracte. In aceasta categorie poti alege sa inchei contracte de vanzare, de intretinere, de schimb, de comodat, de imprumut, de ipoteca, de renta viagera, etc. Urmatoarea categorie este cea a procurilor. Exemple de procuri pot sa fie: procura de vanzare, de cumparare a unui bun imobil, de infiintare societate, de despunere declaratii, etc.

Care sunt beneficiile notariatului BNP Certified?

Atunci cand colaborezi cu BNP Certified poti sa ai parte de profesionalism de la primele momente de comunicare. O sa ai permanent o rezolvare rapida a situatiilor, conform legii si procedurilor necesare dorite. De asemenea, ai parte de consultanta si descoperirea celor mai bune solutii pentru cazul tau. Confidentialitatea este foarte importanta si poti avea siguranta ca informatiile sunt mentinute in permanenta.

De fiecare data poti avea certitudinea verificarii tuturor aspectelor legate de incheierea contractelor sau procedurilor necesare. BNP Certified este alaturi de tine in toate momentele importante ale vietii sau in cazul afacerilor pe care le deschizi si gestionezi.