Gama de agende și jurnale sunt concepute ca instrumente pentru antreprenorii creativi și multipotențiali, pentru a-și gestiona mai bine emoțiile, mentalitatea, energia și schimbarea lor cu fazele lunii. Agenda este un planificator zilnic cu un registru de lucru orientat spre obiective, conceput pentru a monitoriza progresul. Cu un design simplu, jurnalul inspiră, dar nu distrage atenția cu frazele sale motivaționale în alb și negru și pe pagina completă. Agenda conține calendare lunare și structură săptămânală verticală, plus mult spațiu pentru note diverse.

Agenda și jurnalul sunt două tipuri de caiete utile, unul datat și unul nedatat, fiecare cu disponibilitatea în multe culori ale coperții, unul cu zilele săptămânii pe verticale, pe două pagini, cu adăugarea de spațiu pentru a scrie obiceiuri pozitive, recunoștințe și diverse note, precum și foi de scris lunare și altul pentru a scrie noi obiective despre bunăstare, prietenie, familie, bani, casă și proiecte diverse, pagini pentru a scrie sau planifica experiențe noi, lucruri de încercat, locuri de vizitat, oameni de întâlnit. Nu lipsesc frazele motivaționale.

Agendele și jurnalele sunt accesorii și decor pentru birou

Jurnalul zilnic este un planificator nedatat, perfect pentru gestionarea sincronizării zilnice și pentru planificarea muncii și angajamentelor zilnice și este disponibil în multe culori. Agenda oferă o versiune zilnică, săptămânală și lunară în format A5. Agenda este perfectă pentru femeile de afaceri ocupate, mame și profesioniste care caută un instrument în care să scrie și să-și amintească totul și pentru a gestiona prioritățile zilnice.

Jurnalul face parte din tine, nu numai pentru că în el poți scrie despre tine, ci și pentru că poți cunoaște mulți oameni care sunt în nișe diferite, de la cei care lucrează cu conținut pentru web-ul (blogger, redactor) către cei care lucrează în marketing (contabil, manager social media), de la antrenori personali și de afaceri la cei care se antrenează, până la cei care lucrează în bijuterii create manual, accesorii și altele. Ce au in comun? Faptul că zilele lor sunt întotdeauna diferite, alcătuite din diverse activități diferite, atât la birou, cât și în jurul tău.

Agenda este potrivită pentru diverse întâlniri, propuneri pentru excursii, chiar în străinătate, prânzuri de afaceri și cine. Și chiar și activitățile la PC sunt multe și complexe, așa că trebuie să fie planificate în avans și poate să implice câteva zile în muncă progresivă. Aceasta înseamnă că o agendă bună ar trebui să aibă suficient spațiu pentru a scrie. Cea mai bună soluție este întotdeauna agenda cu pagini completate zilnic, atâta timp cât există calendarul zilnic în intervalele de timp, pentru fiecare individ. Notarea zilnică a obiectivelor îți permite să ai o imagine de ansamblu asupra întregii săptămâni, dar și spațiul necesar pentru a nota totul. Acestea sunt caracteristicile jurnalelor și agendelor pe care le poți cumpăra din Prăvălia cu Surprize.

Daca ai nevoie de o agenda sau un jurnal poti achizitiona de pe https://pravalia-cu-surprize.ro/agende-jurnale-retro/