Alegerea mâncărurilor potrivite și a prăjiturilor de nuntă nu este deloc ușoară. Poți găsi un meniu nuntă București la restaurantul de nuntă Jadore Ballroom, dar cum să alegi astfel încât să atingi toate gusturile? Probabil că acest lucru nu este posibil, dar poți încerca oricând să alegi feluri de mâncare pe care toată lumea le știe și le agreează. Din ce în ce mai mulți oameni renunță la consumul de carne sau elimină din dietă produsele care conțin zahăr, gluten, lactoză. Ar trebui să iei în considerare și aceste persoane. Gândește-te și la ele atunci când alegi meniul de nuntă. În caz contrar, astfel de invitați vor sta cu farfuriile goale și vor pleca acasă înfometați.

Cum ar trebui să fie meniul de nuntă?

În meniul de nuntă ar trebui să existe mai multe feluri de mâncare, inclusiv mâncăruri fierbinți diferite, produse de patiserie și atracții culinare (friptură de porc sau salată de fructe etc.) Meniul de nuntă nu trebuie să fie neapărat în bucătăria tradițională. Se poate alege orice, chiar și meniu cu mâncare chinezească, mexicană, italiană etc.

Meniul poate include feluri de mâncare vegană, pentru persoanele vegane. Meniul de nuntă București include feluri de mâncare cu care oaspeții se vor sătura, dar în același timp își vor aminti de aceste feluri de mâncare ca fiind delicioase. Diversitatea este foarte importantă și același lucru este valabil și pentru alcool.

Dacă vrei să alegi un alt restaurant, diferit de restaurantul de nuntă Jadore Ballroom București, ar trebui să știi că unele localuri nu oferă bucătari, așa că în acest caz va trebui să angajezi o firmă de catering sau să angajezi bucătari talentați. Iată câteva sugestii de meniu de nuntă București, după care ai putea să te ghidezi în alegerea ta.

Meniu de nuntă București – Sugestii

Pentru  o nuntă reușită ai putea alege unul dintre meniurile restaurantului de nuntă Jadore Ballroom, cum ar fi meniu nuntă Ametist care este un meniu ieftin ce cuprinde un pachet welcome cu șampanie și pișcoturi, gustări, pește, sarmale, grill, garnitură, pachet băuturi Open-Bar, mix cu alune și covrigei, un aranjament din fructe proaspete de sezon, tortul miresei la alegere.

Meniul de nuntă Coral este tot un meniu ieftin care cuprinde un pachet welcome cu șampanie și pișcoturi, gustări, pește, sarmale, grill, garnitură, pachet băuturi Open-Bar, pachet băuturi non-alcoolice, mix cu alune și covrigei, un aranjament din fructe proaspete de sezon, îmbrăcarea meselor și a prezidiului, aranjamente florale, tortul miresei la alegere.

La fel ca celelalte meniuri, meniul de nuntă Turcoaz este de asemeni, ieftin și conține un pachet welcome cu șampanie și pișcoturi, gustări, pește, sarmale, grill, garnitură, pachet băuturi Open-Bar, pachet băuturi non-alcoolice, pachet băuturi alcoolice, mix cu alune și covrigei, un aranjament din fructe proaspete de sezon, tortul miresei la alegere, îmbrăcarea meselor și a prezidiului, aranjamente florale, eșarfe pentru scaune.