Mulți oameni menționează faptul că serviciul de livrare mâncare la oală, la domiciliu este prea scump. De fapt această gândire nu este reală.  Comandarea mâncării la domiciliu, este de fapt mai ieftină decât cumpărarea alimentelor și prepararea ei. De pe site-ul bunatatilaoala.ro poți comanda platouri, antreuri, ciorbe & supe, paste, pește, mâncare gătită, garnituri, desert, salate, preparate de post, băuturi. Mâncarea este livrată în toate sectoarele Bucureștiului, Berceni, Popești Leordeni și Jilava.

Dacă vrei să știi ce poți găsi în categorie platouri, atunci trebuie menționat platoul tradiţional românesc, platoul gurmandului rece, platou mix, platou cald, platou boieresc, platou special, toate acestea conținând cârnăciori, frigănele, crochete de pui, costițe, pui la grătar, cotlet de porc, precum și platou cu brânzeturi, fructe confiate și fructe proaspete.

Categoria antreuri, ciorbe&supe, paste, pește, mâncare gătită

Din categoria antreuri vei putea comanda langoși cu smântână și cașcaval, cu smântână și telemea, cu smântână, telemea și mărar, salate cu maioneză, salată orientală, salată de vinete, humus, scovergi, pui Shanghai, feluri de brânzeturi, feluri de rulade, feluri de terine, chifteluțe, fasole bătută, chec aperitiv.

Ciorbe & supe tradiționale românești, ciorbă cu afumătură, de văcuță, de fasole, supe creme, borș de găină și multe alte tipuri.

În categoria  paste sunt cuprinse cele mai bune preparate cum ar fi lasagna, budincă, penne, paste etc.

La categoria pește, bucătarii profesioniști au gătit pește file, pește saramură, din păstrăv, crap, somon, șalău.

La categoria mâncare gătită sunt incluse toate tipurile de mâncăruri gătite în copilărie, cum ar fi tocănițe, chifteluțe, ciocănele de pui cu cartofi, escalop de pui cu ciuperci, musaca, pui la ceaun cu mujdei și multe altele.

Garnituri, desert, salate, preparate de post, băuturi

În ceea ce privește gama de garnituri, poți alege piure, cartofi țărănești, cartofi prăjiți, cartofi franțuzești, mămăligă, orez cu legume și multe altele.

Pentru desert, specialiștii bucătari au pregătit budincă, fidea cu lapte, gogoși, grișuri, orez cu lapte, specialități de pandișpan, rulade, torturi, plăcintă cu mere și cu brânză, chec, fursecuri și multe alte prăjituri.

În ceea ce privește gama de salate, aceasta este compusă din legume cum ar fi varză, morcov, legume asortate.

Preparatele de post sunt compuse din ghiveci de legume, lasagna vegetariană, ciorbă de fasole, ciulama de ciuperci, salată orientală.

Pentru băuturi, bucătarii au ales sucuri naturale, bere, răcoritoare, vinuri albe, vinuri rose, vinuri negre.

Obiceiurile consumatorilor se schimbă rapid, deoarece tehnologia continuă să ofere oamenilor mai multe oportunități de a cumpăra mai multe feluri de mâncare gătită și mult mai repede. Livrarea de mâncare la oală de la Bunatati la Oala este acum un fapt de viață pentru clienții care doresc servicii complete. Site-ul bunatatilaoala.ro a devenit din ce în ce mai popular, deoarece, este mai convenabil să comanzi mâncare la oală, decât să prepari mâncarea acasă, și de asemenea, să te bucuri de mese ca la restaurant, dar în confortul casei tale.