SEOmark.ro lansează cursul de creare site pentru antreprenori

de | mart. 29, 2021 | Internet Marketing

Ca răspuns la nevoile micilor antreprenori care își doresc să își gestioneze singuri promovarea afacerii, SEOmark.ro a creat, pe lângă cursurile de promovare existente, și un curs de creare site în WordPress. Pe parcursul a patru săptămâni, participanții vor învăța cum să își creeze singuri un site de conținut sau de prezentare, folosind cea mai populară platformă, WordPress.

La curs înveți să creezi un site de la zero, astfel încât, la finalul cursului, să poți să îți creezi singur un site de conținut sau de prezentare pentru afacerea ta. De asemenea, afli informații despre cea mai populară platformă, despre hosting, cum îți alegi numele de domeniu, care e cea mai bună variantă de site pentru afacerea ta și multe altele.

Cursul are o durată totală de opt ore, împărțite pe parcursul a patru săptămâni. Astfel, participanții la curs vor avea suficient timp să își însușească și să testeze informațiile primite la cursul de creare site.

SEOmark.ro lanseaza cursul de creare site pentru antreprenori2

De ce un curs pentru crearea unui site de la zero

WordPress e una dintre cele mai populare platforme, stabilă și ușor de folosit de către oricine. Urmând acest curs economisești timp și bani, pentru că nu vei fi nevoit să angajezi un programator sau un web designer, ci vei putea crea site-ul chiar tu. Nu este nevoie de cunoașterea limbajelor de programare sau a altor aspecte tehnice.  

În plus, primești suportul de curs și beneficiezi de 30 de zile post curs în care vei putea contacta trainerul dacă ai neclarități legate de curs. Astfel, vei putea invata chiar si tu cum sa iti faci un site singur.

Vezi detalii despre curs în pagina dedicată.

Despre SEOmark.ro

SEOmark.ro este o agenție de marketing online. Principalele servicii oferite sunt: SEO, Google Ads (ex adwords), Facebook, Content Marketing, Cursuri pe zona de marketing online, Servicii de optimizare a conversiei și nu numai.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]