Sfaturi despre cum să alegi cel mai bun restaurant pentru nunta ta

de | mart. 12, 2021 | Afaceri

Un restaurant este cea mai practică alegere pentru o ceremonie de nuntă mai mică. Atmosfera este mai intimă, iar personalul își va oferi maximul, așa că veți reveni din nou cu altă ocazie. De asemenea, este foarte rentabil, deoarece include tot ce aveți nevoie pentru o recepție, cum ar fi mobilier, mâncare, decorațiuni și, în unele cazuri, chiar și divertisment.

Cu toate acestea, fiecare restaurant este diferit. De aceea, trebuie să verificați fiecare loc din lista de alegeri de top. Este o idee bună să mergeți mai întâi acolo ca un client obișnuit, astfel încât să puteți vedea cum sunt serviciile și interiorul atunci când nu susțin cel mai bun spectacol. Și când mergeți acolo formal și vă declarați afacerea, asigurați-vă că acoperiți toate subiectele importante pentru o recepție sau o cină.

Iată lista subiectelor care vă pot ajuta să alegeți cel mai bun restaurant pentru nuntă în București.

Oaspeții nu ar trebui să piardă timpul căutând un loc de parcare

În primul rând, aveți întotdeauna în vedere că, deși aceasta este ziua DUMNEAVOASTRĂ, este necesar ca oaspeții dvs. să fie confortabili și bine îngrijiți, astfel încât să poată sărbători împreună cu dvs. Verificați dacă locul este convenabil pentru transport, adică disponibilitatea mijloacelor de transport în comun, distanța de metrou etc.

Fiecare restaurant are propriul loc de parcare, dar nu trebuie neapărat să fie suficient de mare pentru toți oaspeții dvs., mai ales dacă se află într-o zonă aglomerată. Nu lăsați asta să vă descurajeze; tot ce trebuie este un pic mai multă planificare. Găsiți garaje și loturi în apropierea întreprinderii și, împreună cu invitațiile , trimiteți carduri separate cu numele și adresele garajelor care le spun și însoțitorilor de parcare că taxa de parcare a fost plătită.

Ai nevoie de spațiu suplimentar

Restaurantul nu se potrivește nevoilor dvs. dacă oferă doar locuri pentru oaspeții dvs. Există mult mai mult spațiu necesar, de exemplu pentru ringul de dans, o trupă sau zona pentru ceremonie. Este posibil să închiriați întregul restaurant, dar acest lucru nu se va potrivi aproape niciodată cu bugetul dvs. Ar trebui să plătiți ce ar câștiga restaurantul în acea zi de la alți clienți și acest lucru ar fi deosebit de scump în weekend. Acest lucru vă limitează la închirierea unei camere mai mici sau a unei secțiuni private, care poate fi încă elegantă și confortabilă. Asigurați-vă că spațiul este disponibil și suficient de mare.

Acum întrebați despre spațiul esențial decât este necesar, dar ascuns. Mă refer la camerele și toaletele suplimentare. Majoritatea restaurantelor au și un dulap. Cele mai sofisticate oferă chiar și un dressing pentru ca mireasa, mirele și petrecerea miresei să se îmbrace pentru nuntă.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]