Un restaurant este cea mai practică alegere pentru o ceremonie de nuntă mai mică. Atmosfera este mai intimă, iar personalul își va oferi maximul, așa că veți reveni din nou cu altă ocazie. De asemenea, este foarte rentabil, deoarece include tot ce aveți nevoie pentru o recepție, cum ar fi mobilier, mâncare, decorațiuni și, în unele cazuri, chiar și divertisment.

Cu toate acestea, fiecare restaurant este diferit. De aceea, trebuie să verificați fiecare loc din lista de alegeri de top. Este o idee bună să mergeți mai întâi acolo ca un client obișnuit, astfel încât să puteți vedea cum sunt serviciile și interiorul atunci când nu susțin cel mai bun spectacol. Și când mergeți acolo formal și vă declarați afacerea, asigurați-vă că acoperiți toate subiectele importante pentru o recepție sau o cină.

Iată lista subiectelor care vă pot ajuta să alegeți cel mai bun restaurant pentru nuntă în București.

Oaspeții nu ar trebui să piardă timpul căutând un loc de parcare

În primul rând, aveți întotdeauna în vedere că, deși aceasta este ziua DUMNEAVOASTRĂ, este necesar ca oaspeții dvs. să fie confortabili și bine îngrijiți, astfel încât să poată sărbători împreună cu dvs. Verificați dacă locul este convenabil pentru transport, adică disponibilitatea mijloacelor de transport în comun, distanța de metrou etc.

Fiecare restaurant are propriul loc de parcare, dar nu trebuie neapărat să fie suficient de mare pentru toți oaspeții dvs., mai ales dacă se află într-o zonă aglomerată. Nu lăsați asta să vă descurajeze; tot ce trebuie este un pic mai multă planificare. Găsiți garaje și loturi în apropierea întreprinderii și, împreună cu invitațiile , trimiteți carduri separate cu numele și adresele garajelor care le spun și însoțitorilor de parcare că taxa de parcare a fost plătită.

Ai nevoie de spațiu suplimentar

Restaurantul nu se potrivește nevoilor dvs. dacă oferă doar locuri pentru oaspeții dvs. Există mult mai mult spațiu necesar, de exemplu pentru ringul de dans, o trupă sau zona pentru ceremonie. Este posibil să închiriați întregul restaurant, dar acest lucru nu se va potrivi aproape niciodată cu bugetul dvs. Ar trebui să plătiți ce ar câștiga restaurantul în acea zi de la alți clienți și acest lucru ar fi deosebit de scump în weekend. Acest lucru vă limitează la închirierea unei camere mai mici sau a unei secțiuni private, care poate fi încă elegantă și confortabilă. Asigurați-vă că spațiul este disponibil și suficient de mare.

Acum întrebați despre spațiul esențial decât este necesar, dar ascuns. Mă refer la camerele și toaletele suplimentare. Majoritatea restaurantelor au și un dulap. Cele mai sofisticate oferă chiar și un dressing pentru ca mireasa, mirele și petrecerea miresei să se îmbrace pentru nuntă.