Ce stii despre amenajarea cu tuburi LED?

Solutia inovatoare de iluminare cu tuburi LED furnizata de Electric-Concept creeaza o atmosfera pozitiva si vibranta, fiind in acelasi timp precauta si umpland armonios spatiul de lumina fara a provoca interferente.
tuburi led
In acest caz, inlocuirea tuburilor fluorescente vechi cu tuburi LED are multe avantaje, de la eficienta energetica si fara intretinere la o calitate mai buna a luminii, o durata mai lunga de viata a tuburilor LED si un control mai bun.

Tuburi LED pot inlocui cu usurinta tuburile fluorescente invechite, inclusiv tuburile puternice si durabile. Prin urmare, durata de viata a tuburilor LED din plastic este de 2-4 ori mai lunga decat tuburile fluorescente.

Iluminatul ecologic! Sfaturi!

In primul rand, trebuie sa verificati daca exista circuite sau comutatoare care pot fi utilizate. Ar fi frumos sa folositi un comutator separat pentru a aprecia luminile individuale.

Dupa rezolvarea piesei electrice, este mai bine sa aveti un plan de amenajare clar. Trebuie sa stiti unde sa utilizati tuburi LED de la inceput si daca lumina lor completeaza nuantele si culorile spatiului respectiv.

Apoi, in functie de spatiul disponibil, latimea si inaltimea locului in care va fi plasat sistemul cu tuburi LED, va fi selectat un contur pentru LED.

Avantaje cunoscute!

Nu contin mercur si alte substante periculoase, deci sunt mai sigure pentru mediul in care se afla, pot controla pe deplin variatiile de luminozitate, spre deosebire de tuburile fluorescente scumpe.

Control bun al iluminarii: Tubul fluorescent integrat cu senzorul arde mai repede, ceea ce este diferit de tubul LED, care nu afecteaza durata de viata. -Cel mai recent tub LED are o calitate a luminii cu aproximativ 30% mai mare decat tubul fluorescent TTubul LED poate produce lumina cu temperaturi multiple de culoare, dar nu exista probleme de sclipire care pot aparea cu tuburile fluorescente.

Durata de viata: durata medie de viata a tuburilor cu LED-uri este de 50. 000 de ore, in timp ce durata medie de viata a tuburilor cu LED de rupere este de numai 10.000-15.000 de ore.