Parfumuri de dama originale si seducatoare

de | iun. 7, 2021 | Afaceri, Diverse, Fashion

Istoria parfumului original pentru femei a  luat avânt odata cu imaginaţia bogata a egiptenilor, ce combinau diverse componente naturale pentru obţinerea unei arome deosebite. Locuitorii Mesopotamiei atribuiau uleiurilor parfumate un sens mistic şi desfaşurau diverse ritualuri religioase.

S-a constatat ca femeile din grecia antică percepeau fiecare miros ca simbol al unei zeitaţi şi plateau tribut idolilor cu arome. Doamnele si domnisoarele din vechea Romă erau renumite pentru abilitatea lor de a crea parfumuri, iar în perioada bizantina, doar oamenii nobili foloseau parfumul pentru femei. Împarateasa Zoya a fost obsedata de crearea de campoziţii orientale şi a transformat odaile palatului  într-un laborator.

Cum alegem un parfum original de dama

Cand alegi un parfum, este bine sa stii care este aroma potrivita pentru momentul zilei in care il porti si pentru sezon. Un parfum de zi, spre exemplu, trebuie sa fie fresh, in timp ce un parfum de seara poate sa fie mai puternic, cu arome orientale si inedite.

Este important, asadar, cum aplici parfumul, insa este foarte important si tipul de parfum pe care il cumperi. Daca vrei un parfum de dama persistent, opteaza pentru apa de parfum si cauta un parfum dulce. Daca, in schimb, cauti o solutie de zi cu note discrete, opteaza pentru parfumuri fructate. Poti opta pentru apa de toaleta, pe care sa o aplici ori de cate ori este nevoie.

Daca esti in cautarea unui parfum original de dama ieftin si bun, in categoria “parfumuri dama” gasesti cele mai renumite marci si brand-uri frantuzesti celebre cu arome persistente si esente naturale.

Parfumuri de firma pentru femei, Armani, Azzaro, Calvin Klein, Cartier, Celine Dion, Chanel, Chloe, Christian Dior, Clinique, Davidoff, Dolce and Gabbana, Fendi, Givenchy, Gucci, Guess, Hugo Boss, Kenzo, Lacoste, Lancome, Paco Rabanne, Roberto Cavalli, Yves Saint Laurent sau Versace. Parfumurile si apele de toaleta cu arome ispitoare, orientale, florale sau de fructe inspira eleganta si rafinament, se pot cumpara online rapid si simplu, in acest fel economisiti bani si timp. Daca iti doresti un parfum de lux, veritabil, special, o parfumerie online este locul potrivit de unde sa cumperi, pentru ca poti urmari perioadele de reduceri sau black friday, cand vei gasi parfumul dorit la cel mai mic pret.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]