Cele mai mari castiguri din Vegas la pacanele

de | feb. 11, 2021 | Recreatie

Te-ai intrebat vreodata care au fost cele mai mari castiguri la pacanele? De-a lungul timpului unii jucatori au dat adevarate lovituri la jocurile cu pacanele si s-au imbogatit de pe urma acestora.

In articolul de fata iti voi prezenta topul castigurilor la sloturi, precum si povestea din spatele jucatorilor care le-au obtinut.

Se pot castiga bani din pacanele?

Probabil ca toti jucatorii la cazinou s-au intrebat asta cel putin o data. Raspunsul este ca se pot castiga bani, iar oamenii care au castigat sume colosale din pacanele reprezinta cea mai buna dovada a acestui lucru.

Bineinteles, putini sunt cei care ajung sa se imbogateasca din jocurile de noroc. Totusi astfel de jocuri sunt create in primul rand pentru distractie, iar pe langa asta daca ele iti vor aduce ceva bani in plus in buzunar atunci e cu atat mai bine.

Multi dintre oameni sunt pasionati de pacanele, insa exista si foarte multi care nu au banii necesari pentru a se distra la aceste jocuri. Astfel poti incerca pacanele online gratis AICI fara sa risti vreun ban din buzunarul propriu.

In plus aceste jocuri gratis iti ofera si alte avantaje. Daca esti un jucator incepator te poti familiariza cu functionarea acestora, in timp ce jucatorii cu ceva experienta pot gasi astfel noi jocuri favorite, totul 100% gratuit.

Care sunt cele mai mari castiguri la pacanele?

Sloturile video reprezinta in acest moment atractia principala atat in cazinourile online, cat si in salile de jocuri stradale. Majoritatea jucatorilor pasionati de jocurile de noroc acceseaza pacanelele, deoarece sunt distractive, usor de jucat si iti pot aduce castiguri frumoase.

Care au fost insa de-a lungul timpului cele mai mari castiguri obtinute la jocurile cu pacanele? Ti le prezint in cele ce urmeaza:

17,8 milioane de Euro

John Heywood este un soldat britanic care a dat o adevarata lovitura la pacanele online, castigand in anul 2015 un jackpot fabulos in valoare de 17,8 milioane de Euro. La acea vreme a fost de altfel si cel mai mare jackpot castigat intr-un cazino online.

Acesta a oferit de-a lungul timpului mai multe interviuri cu privire la impresionantul castig. A povestit ca la numai 25 de minute dupa ce s-a logat in contul de joc online a obtinut jackpot-ul de la jocul Mega Moolah.

18,9 milioane de Euro

Castigul imens al lui John Heywood a fost insa depasit in anul 2018, atunci cand tot jocul Mega Moolah l-a imbogatit pe un jucator. Acesta a decis insa sa ramana anonim, iar momentan este detinatorul celui mai mare jackpot castigat pe internet.

18,93 milioane de Euro castigati de un veteran de razboi

Elmer Sherwin se poate considera un adevarat norocos. Veteran de razboi, acesta a castigat pe parcursul vietii chiar doua jackpot-uri la pacanele. Prima data se intampla in 1989, in cazinoul Mirage din Las Vegas, acolo unde a obtinut 4,6 milioane de dolari, totul la doar 10 ore de la deschiderea oficiala a respectivei sali de jocuri.

La 16 ani distanta de la acel eveniment Elmer Sherwin a dat o lovitura si mai mare. A obtinut un jackpot de 21,14 milioane de dolari, devenind astfel unul dintre cei mai in varsta castigatori, avand atunci 92 de ani.

19 milioane de Euro la pacanele in Las Vegas

Jocul Megabucks a fost cel care i-a adus o adevarata avere unui jucator din Las Vegas. Acesta a catigat aproximativ 19 milioane de euro in timp ce se distra la unul dintre aparatele de jocuri din cazinoul Caesars Palace. Castigatorul a decis sa ramana anonim.

20,18 milioane de Euro dintr-o singura invartire

O poveste aproape de necrezut este cea a jucatoarei Johanna Heundl. Aflata intr-un cazino din Las Vegas, aceasta a depus suma de 170 de dolari la jocul Megabucks. Cu un noroc incredibil, dupa numai o singura invartire a castigat premiul jackpot in valoare de peste 20 de milioane de euro.

24,64 milioane de Euro la Megabucks

Din nou jocul Megabucks este cel care a imbogatit un jucator. Este vorba despre o fosta insotitoare de zbor, in varsta de 63 de ani care a dat lovitura vietii in timp ce se distra la Palace Station Hotel din Las Vegas.

Initial jucatoarea a depus 100 de dolari, insa dupa ce i-a pierdut a ales sa mai joace inca 200, ceea ce probabil poate fi considerata cea mai inspirata decizie din viata ei. A obtinut ulterior un jackpot in valoare de 24,6 milioane de euro.

31,25 milioane de euro la pacanele offline

Cynthia Jay este una dintre castigatoarele celor mai mari jackpoturi la pacanele. De ziua soacrei sale s-a distrat la jocul Megabucks, care dupa numai 9 invartiri i-a adus fabulosul castig de peste 31 de milioane de euro.

Povestea ei este insa una cu final trist. A decis sa renunte la locul de munca si sa calatoreasca prin lume. La scurt timp dupa castig a fost implicata insa intr-un accident de masina, in urma caruia sora ei a decedat, iar ea a ramas paralizata de la brau in jos.

35,4 milioane de euro in Las Vegas

In varful clasamentului in ceea ce priveste cele mai mari castiguri din Vegas la pacanele se afla un jucator in varsta de doar 25 de ani. Originar din Los Angeles, acesta a calatorit la Las Vegas pentru a vedea un meci de baschet al echipei preferate.

Pana la startul meciului a decis insa sa se distreze intr-un cazinou. Cu doar 100 de dolari pariati acesta a dat lovitura vietii, obtinand un jackpot de peste 35 de milioane de euro.

Foarte interesanta a fost si decizia acestuia de a primi fabulosul castig in rate anuale de cate 1,5 milioane de dolari.

Te-ar mai putea interesa si....

6 pisici celebre create de Disney Animation

6 pisici celebre create de Disney Animation

Nu avem nevoie de o zi speciala pentru a onora pisicile si bucuria pe care o aduc in fiecare zi in vietile noastre. O putem face oricand, iar trecerea in revista a celor mai iubite pisic create de Disney Animation poate fi o cale de a le sarbatori. De ce? Pentru ca...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]