Tendințe importante de marketing prin e-mail pentru 2021

de | feb. 17, 2021 | Servicii Web, Internet, Internet Marketing

Tendințe importante de marketing prin e-mail pentru 2021

wordpressModul în care desfășurăm activitatea și modul în care comunicăm cu clienții suferă modificări constante.

Acum un deceniu, oamenii preferau întâlnirile față în față în birou; astăzi, chiar și problemele grave sunt ușor de soluționat prin Zoom. Din ce în ce mai mulți oameni aleg digitalul. Cu toate acestea, nu înseamnă că compania dvs. tradițională va dispărea. Oricine se poate adapta la o lume în continuă schimbare.

Acest articol va vorbi despre cele mai importante tendințe de marketing prin e-mail în 2021. Vestea bună este că modalitățile dovedite de timp de a ajunge la clienți încă funcționează. Marketingul prin e-mail este viu și eficient. Potrivit Litmus, 2020 a fost un an de e-mail pentru toți; 2021 nu va fi diferit.

Valoarea crescândă a marketingului prin e-mail este evidentă. Este unul dintre cele mai de încredere canale de comunicare. Toată lumea îl va folosi pentru a-și promova produsele, pentru a-și promova mărcile, pentru a comunica cu piața țintă și pentru a grăbi în numerar. Prin urmare, este timpul să vă concentrați asupra campaniilor și strategiilor dvs. de marketing prin e-mail.

Tendințe de marketing prin e-mail pentru 2021 Personalizare.

S-au spus multe despre personalizare. Cu toate acestea, ne place sau nu, personalizarea este cheia succesului. A fost imperativ anul trecut și va fi crucial următorul, fără întrebări.

Așa cum Adam Q. Holden-Bache, unul dintre cei mai importanți marketeri de e-mail, crede că în 10 ani e-mailul va fi complet automatizat cu mesaje 100% personalizate, conduse de inteligență artificială. Într-adevăr, încet, dar sigur, ne îndreptăm către o experiență hiper-personalizată. Deși sistemele bazate pe AI nu sunt o opțiune valabilă astăzi, puteți obține în continuare rezultate destul de uimitoare cu personalizarea manuală. Folosind statistici furnizate de ESP-ul dvs., puteți satisface cu ușurință nevoile clientului și puteți crea un buletin informativ care este rezultatul direct al comportamentului, istoricului, preferințelor și intereselor abonaților.

Dacă aveți îndoieli, obțineți acest lucru; conform Instapage, mesajele personalizate au un ROI de 122%, în timp ce raportul național de e-mail al clientului afirmă că e-mailurile vizate generează 58% din toate veniturile. În 2021, când competiția va fi redusă, aceste cifre vă pot ajuta să vă mențineți compania pe linia de plutire. Personalizarea este un lucru dificil. Folosirea numelui clientului în copie și subiect nu este suficientă.

Necesită mult mai mult. De exemplu, principalii piloni ai unei bune personalizări sunt: Segmentarea corectă Optimizarea timpilor de expediere în funcție de tiparele istorice deschise ale utilizatorului Utilizarea conținutului dinamic în funcție de utilizatorul căruia îl trimiteți Potrivirea frecvenței e-mailurilor la nivelurile de implicare Stabilirea unei conexiuni personale de marca.

Crearea destinațiilor individualizate

A pune clienții pe primul loc și a vă gândi la problemele lor este o tactică care nu vă dezamăgește niciodată. Multe mărci beneficiază de acesta, exploatându-l în diverse campanii. De exemplu, campaniile automatizate hiperpersonalizate se află în centrul fiecărui buletin informativ privind abandonarea coșului.

Este o modalitate dovedită de timp de a vă readuce clienții și de a-i împinge să finalizeze afacerea. Luați în considerare un e-mail de la Jack Wills ca exemplu reprezentativ. Se poziționează ca un memento, nu ca un e-mail de coș abandonat. Deși știm cu toții ce este.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.907)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.667)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.022)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.145)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]