Plănuiești să dezvolți sau să promovezi în mod eficient afacerea pe internet? Ai un site-ul cu vânzare de bunuri și vrei să crești profiturile? În acest caz, nu o poți face fără agenție digital, așa cum este Althaus Studios. O abordare competentă pentru elaborarea structurii unui site, un studiu detaliat al părții grafice și funcționalitatea resursei, o poate face numai o agenție digitală profesională. Agenția digitală oferă o gamă largă de servicii pentru promovarea și optimizarea site-urilor și te poate ajuta în acest sens.

Tipuri de servicii digitale

Lista serviciilor digitale poate fi aproximativ împărțită în cinci grupe principale: servicii web, design grafic, experiența utilizatorului, marketing digital, social media. Acestea sunt cele mai importante component pentru succesul afacerii pe internet.

Servicii Web

Serviciile web oferite de o agenție digitală reprezintă o gamă întreagă de servicii pentru dezvoltarea unei resurse internet, inclusiv alegerea unei platforme pentru crearea de site-uri. Este important să încredințezi serviciile web profesioniștilor de la o agenție digitală, deoarece, formează imaginea companiei, informează despre activitățile sale, extinde baza de clienți și parteneri etc.

De asemenea, dacă site-ul tău nu prezintă longevitate, atunci poți comanda crearea unui site la o agenție digitală. Un site creat de o agenție profesională are o serie de avantaje placate.

Dacă obiectivul tău principal este să vinzi bunuri sau servicii, cea mai optimă și pe termen lung opțiune, este magazinul online, care îți va permite să desfășori afaceri prin intermediul internetului.

Design grafic

Sarcinile de proiectare grafică includ crearea unui logo sau a unei sigle pentru site, crearea identității corporative și accentuarea individualității companiei, astfel încât, clientul să te identifice din multitudinea concurenților. De asemenea, designul grafic provoacă anumite asocieri prin imaginea și schema de culori, influențează emoțional audiența, dezvoltă bannere web.

Este foarte important și trebuie luat în considerare designul grafic al site-ului și să încredințezi acest serviciu specialiștilor care vor dezvolta un design ținând cont de specificul serviciului sau produsul promovat.

Experiența utilizatorului

Este o simbioză a emoțiilor, acțiunilor și rezultatelor reale obținute de consumator în procesul de interacțiune cu site-ul. Cu cât înțelegi mai bine utilizatorul sau potențialul client, cu atât mai eficient îi poți influența acțiunile și poți realiza obiectivele stabilite.

Experiența utilizatorului se formează pe baza impresiilor vizitatorilor site-ului web de la interacțiunea cu pagina de destinație. Prin urmare, va trebui să comanzi de la o agenție digitală o pagină de destinație care poate provoca dorința de a efectua o acțiune vizată – comandarea unui produs, participarea la o promoție etc. este extrem de relevantă pentru proprietarii site-ului.

Dezvoltarea site-ului promoţional este un proces laborios, deoarece aici sunt implicate și rețelele de socializare și sunt necesare articole, alte canale media, în general, prezentarea conținutului este elaborată cu atenție, și prin urmare este mult mai scumpă decât o pagină de destinație, dar dacă implică și un filmuleț, atunci cu siguranță primește o publicitate solidă și un feed de știri puternic ca resursă virală.