Tehnologia a schimbat modul in care ne curatam casele. Au trecut vremurile in care se foloseau forme traditionale de echipament de curatare pentru a matura si curata podelele. In zilele noastre, avem gadget-uri moderne care sa ne ajute cu procesul de curatare. Matura electrica este unul dintre echipamentele utilizate pe scara larga de catre un numar de proprietari de case, care pune accentul pe o buna curatare, eficienta energetica si pe o serie de alti factori. Cu toate acestea, iata cateva dintre avantajele enumerate:

Maturile electrice sunt mai rapide de utilizat decat un aspirator

Stim cu totii problema: de indata ce ati terminat aspirarea, exista firimituri deja pe podea. Matura electrica fara fir este ideala pentru curatarea intermediara – fara a fi nevoie sa scoateti din nou aspiratorul. Datorita designului sau compact si modern, poate fi stocata oriunde este nevoie si este intotdeauna gata de utilizare.

Performanta extraordinara de curatare intr-un design usor

Inovatorul sistem de curatare adaptiva ofera rezultate de curatare stralucitoare. Datorita muchiei mobile de maturare, ghidajului optim al murdariei si periei speciale de curatare, murdaria este mutata in recipientul pentru deseuri fara a patrunde in aer sau a lasa urme in urma.

Nu te bloca

Unele maturi electrice se pot deplasa inainte, inapoi si poate lateral – dar datorita capului sau pivotant, matura noastra electrica fara fir se poate misca in toate directiile! Odata ce ati utilizat aceasta functie de pivotare, nu veti mai reveni niciodata. Acum puteti ajunge in fiecare colt si curatati usor picioarele scaunului.

Mai mult decat atat, pivotantul permite manerului sa coboare suficient de jos pentru a matura complet sub paturi, canapele, mobilier si multe altele. Matura electrica are pornire automata

Asistare electrica

Nu este nevoie sa pierdeti timpul cautand un intrerupator de pornire / oprire – maturile noastre electrice sunt echipate cu o functie de pornire automata. Pur si simplu trageti inapoi manerul pentru a incepe rotirea periilor maturei. Cand ati terminat, impingeti manerul in sus pentru a opri matura. Nu este necesara montarea pe baza sau pe perete, matura electrica este independenta in pozitia oprita. Doar conectati incarcatorul si matura electrica va astepta urmatoarea sarcina de curatare!

Puterea permanenta

Cand vine vorba de maturarea pardoselilor, nu credem in depasirea puterii de curatare. Nimeni nu vrea sa mature jumatate din etaj si sa astepte ca o matura sa se reincarce inainte de a matura cealalta jumatate. Maturile noastre electrice sunt alimentate de baterii litiu-ion avansate care stocheaza suficienta energie pentru a curata podelele dintr-o locuinta obisnuita inainte de a necesita o reincarcare.

Mult mai linistit decat un vid

Maturile noastre electrice sunt semnificativ mai silentioase, deoarece matura mai degraba decat aspira. O perie rotativa matura resturile in cel mai scurt timp si in liniste, in timp ce un aspirator are nevoie de un motor puternic si un ventilator pentru a aspira resturile.

Clientii nostri ne spun ca isi pot folosi matura electrica fara sa-si trezeasca copiii sau sa-si terorizeze animalele de companie. Am pus maturile la incercare si li s-a acordat un semn de liniste pentru puterea redusa de zgomot.