Profita de cele mai mari reduceri la noile lenjerii bumbac satinat

Luna ianuarie nu a fost niciodata mai avantajoasa decat in acest an! Seturile de lenjerii bumbac satinat sunt confectionate din cea mai buna fibra din bumbac natural in combinatie cu o fibra sintetica. Rezultatul din combinarea celor doua este o lenjerie de pat care iti va oferi confortul de care ai nevoie de tot parcursul noptii.

Pentru ca o lenjerie sa fie exact pe placul tau, trebuie sa fii atent la cateva aspecte foarte importante inainte de a o achizitiona. Printre acestea se numara si materialul, numarul de fire, dimensiunea si mai ales, imprimeul.
lenjerii bumbac satinat
La Patone gasesti o gama variata de lenjerii bumbac satinat confectionate la Pucioasa si care au garantia unei calitati superioare. Daca iti doresti sa intri in posesia celor mai bine vandute modele, te invitam sa accesezi site-ul. In plus, exista o multitudine de promotii care se adreseaza acestor lenjerii. Profita de oferta 1+1 gratis si 2 lenjerii la pret de una!

Care este tehnologia din spatele procesului de fabricare?

Seturile de lenjerii bumbac satinat sunt fara doar si poate cele mai renumite asternuturi datorita notorietatii pe care o au atat ele, cat si fabrica la care sunt confectionate. Cand vine vorba de confectionarea lenjeriilor, fabrica de textile de la Pucioasa se afla in topul acestei industrii. Aceasta are o lunga istorie, avand activitate de mai bine de un deceniu.

Cum mentionam anterior, numarul de fire dintr-un set de lenjerii bumbac satinat este foarte important. Acesta raportat la centimetrul patrat pentru tesatura porneste de undeva de la aproximativ 120 fire. Acest numar reprezinta masura care indica nu doar asprimea, ci mai de graba, finetea acestor tesaturi. Astfel inseamna ca, in general, daca exista un numar mare al firelor pe cm patrat, inseamna ca exista o calitate mai crescuta a tesaturii.

Mai multe fire in tesatura inseamna mai mult confort. Nu uita ca materialul unor astfel de asternuturi pentru dormitor va rezista mai mult timp datorita densitatii tesaturii si a materialelor calitative care intra in compozitia lor. Pentru a vedea toata gama de lenjerii bumbac satinat acceseaza www.patone.ro.