De la seturi de ceai și cafea obișnuite, până la cești rafinate din porțelan chinezesc ale curții regale, seturile de servire ceai cafea, fac parte integrantă din cultura occidentală. Aduse din trecut, astăzi ele continuă să fie folosite de oameni de toate vârstele. Fie că este o petrecere organizează pentru adolescenți, fie că este o petrecere a burlacilor sau fie că bei un ceai tradițional de după-amiază, și de asemenea, cafeaua de dimineață, seturile pentru servire ceai și cafea nu deviază de la un anumit standard. Există seturi de ceai și cafea pe care le utilizezi zilnic, precum și seturi mai formale pentru musafiri, din porțelan fin, cu elemente suplimentare cum ar fi, dungi aurii și imprimeuri florale, orientale sau porțelan fin în culoare uni cu o dungă fină aurie. În magazinul online pravalia-cu-surprize.ro poți găsi seturi de servire ceai cafea, care pot fi unele dintre cele mai elegante cadouri pe care le poți face, indiferent dacă este pentru tine, pentru cei dragi sau pentru o casă nouă.

Seturi de servire ceai cafea – Formă și culoare

Astăzi ceștile de servire ceai cafea, pot fi informale. Spre exemplu ai putea alege o ceașcă de culoarea roz uni cu o dungă aurie și o inscripție pentru fiecare zi. Această ceașcă are o farfuriuță dreptunghiulară în aceeași culoare și cu aceeași inscripție. Seturile de ceai cafea au diferite forme și diferite culori, însă ceea ce este comun pentru toate, este materialul din care sunt fabricate, și anume, porțelanul fin. Iubitorii de ceai și cafea, iubesc astfel de recipiente de calitate, iar în cazul în care ai de făcut un cadou, poți fi sigur că nu vei greși în alegerea făcută, și mai mult decât atât, vei fi apreciat. Kitul conține, de obicei, o ceașcă, o farfuriuță și unele dintre ele au incluse și o linguriță.

Seturi de servire ceai cafea din porțelan fin

De la primele seturi de ceai din timpul dinastiei Han până la variantele de astăzi, rămân câteva componente principale, precum și unele care variază. În Anglia, în epoca victoriană, seturile de ceai mai luxoase erau făcute din porțelan. În același timp, seturile de ceai erau făcute din componente potrivite, iar proprietarii lor puteau adăuga orice adăugări doreau, astfel încât să poată asambla un model exclusiv care să fie doar al lor și incomparabil cu altul. Componentele principale ale seturilor de ceai cafea erau aceleași ca și astăzi, ceașcă și farfuriuță, însă până astăzi au variat ca formă, atât ceștile, cât și farfuriuțele, și astăzi, poți cumpăra seturi de servire ceai cafea tradiționale sau moderne, din magazinul online pravalia-cu-surprize.ro.

Dacă ești un fan al ceaiului și al cafelei, atunci te vei folosi de ele în fiecare dimineață și, dacă doreşti doar să inviți oaspeți importanți, ar trebui să impresionezi cu cele mai elegante și sofisticate.