Cu metoda Fast & Fixed adică dinți ficși, chiar dacă nu ai dinți sau dinții existenți vor fi îndepărtați, se poate face un implant dentar cu dinți ficși, chiar în ziua în care dinții sunt scoși, și astfel vei pleca acasă, în aceeași zi, cu dinți frumoși și luminoși. În cazurile în care există o lipsă de os în zonele posterioare, este posibil să se facă proteze fixe folosind implanturi unghiulare cu tehnică rapidă și fixă, fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală avansată. Cu această tehnică este posibil să se realizeze implanturi în ziua în care se extrag dinții, precum și să se facă implanturi dentare în aceeași zi la pacienții fără dinți.

Care sunt avantajele metodei Fast & Fixed (dinți ficși)?

Implantarea și proteza pot fi practicate în multe cazuri fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale avansate. Acest lucru economisește timp și reduce costurile. În general, procedurile chirurgicale avansate creează costuri suplimentare. Cu metoda de implant cu dinți ficși se face o proteză fixă ​​temporară, pe care pacientul o poate folosi în aceeași zi. Acest lucru asigură faptul că persoana nu este lipsită de activitățile sale sociale. Fast & Fixed este o proteză temporară care poate fi bazată pe estetică și o funcție pentru o proteză permanentă, care va fi realizată în viitor.

În ce condiții se poate aplica metoda Fast & Fixed?

Metoda de implantare cu dinți ficși se poate efectua dacă există suficient os și densitate în molarii mici din maxilarele edentate pline. Dacă dinții trebuie îndepărtați și există oportunități pentru un bun proces de curățare (de exemplu, cu laser) a prizelor, se poate face implant dentar cu dinți ficși. De asemenea, dacă igiena cavității bucale este adusă la un nivel bun înainte de extracția dinților.
În același timp, medicul trebuie să aibă suficiente cunoștințe și experiență în acest sens. Dacă există informații și echipamente de laborator care pot face imediat o proteză fixă ​​temporară, se poate face implant cu dinți ficși.

Cum se aplică metoda de implant dentar cu dinți ficși?

La implantul dentar Fast & Fixed se plasează 6 implanturi în maxilarul superior și 4-6 implanturi în maxilarul inferior. Apoi, se fixează o punte fixă ​​temporară pe termen lung, în aceeași zi. După 5 săptămâni în maxilarul inferior și 10 săptămâni în maxilarul superior, protezele fixe permanente și protezele temporare pe termen lung cu punte cu șurub, vor fi înlocuite.

Cu un implant dentar cu dinți ficși te vei putea uita în oglindă și vei vedea imaginea zâmbetul la care ai visată. Este posibil să obții acest zâmbet la clinica stomatologică Dental Privilege, prin aplicarea implantului dentar cu dinți ficși. Cu metoda de implant dentar Fast & Fixed (dinți ficși) este posibil să se creeze zâmbetul perfect.