Gresie sau parchet? De ce gresie tip parchet!

de | nov. 12, 2020 | Amenajari interior

Gresie tip parchet, Pro sau Contra? Poate esti printre fericitii ce pot inca sa aleaga materialul pentru pardoseala. Poate ai si niste idei de design in legatura cu lookul pe care vrei sa il abordezi in noua ta locuinta. Intrebarea ce probabil ti-ai pus-o deja, este, gresie sau parchet?! Si noi venim cu o solutie practica si economica,  gresie tip parchet!

Primul lucru pe care il vei observa la gresia tip parchet este ca imbina armonios caldura ce o poate oferi doar lemnul, cu partea practica ce o ofera gresia portelanata. Astfel, designerii au facut din acest material, gresie tip parchet, o alternativa ideala pentru amenajarile actuale. Insa stim cu totii ca lucrurile nu sunt atat de simple cand vine vorba de ati amenaja spatiul  pentru multi ani de acum incolo.

Gresie tip parchet, stil, design, gust personal

Din nou, partea cea mai ingenioasa la gresia tip parchet ce o face atat de populara este ca poti obtine cu ajutorul acesteia cam orice look si stil ai avea in minte. Vrei un aspect rustic pentru casa ta, ce sa iti aminteasca de zilele frumoase petrecute in cabanele de la munte? Poate vrei insa un aer contemporan care sa arate tuturor prietenilor ca esti in pas cu moda si tendintele actuale. Gresia de tip parchet este raspunsul potrivit pentru oricare stil.

In cazul in care esti la inceput de drum si nu ai inca o viziune atat de ampla asupra proiectului final, poate ar fi ocazia ideala sa arunci o privire pe cateva site-uri de design interior si sa iti raspunzi la cateva intrebari esentiale: vrei nuante inchise sau deschise? Vrei un look mai neutru sau ai prefera culori mai provocative? Iti doresti o casa moderna sau mai mult un aspect traditional?

Gresie tip parchet in mai multe stiluri

Un lucru important la acest tip de gresie este ca poate emana ideea de eternitate, sau un look ce nu iese niciodata din tendinte, in orice incapere. Astfel, opteaza pentru gresia ce imita stejarul daca vrei un look ce a castigat deja sufletele atator alti designeri.

Alpi Beige  by Angel Company

Alpi Beige by Angel Company.

Un aspect traditional pentru o casa cu istorie. Poate ai deja o casa mostenire in familia ta de cativa ani, insa podeaua este deteriorata si reconditionarea acesteia este scumpa si anevoioasa. Bani se mai gasesc…meseriasii in reconditionarea profesionala a lemnului vechi , nu prea.  Alege astfel, gresie tip parchet vintage ce poate da impresia de podea cu un trecut vital. Cu ajutorul designurilor moderne poti obtine orice look „invechit”.

Poti de asemenea crea un spatiu modern cu ajutorul unei gresii de culoare deschisa sau medie de gri. Poti opta pentru aceasta varianta intr-un living sau o bucatarie ce are nevoie de putina personalitate.

In cele din urma, nu uita ca unul dintre elementele ce fac din gresia tip parchet o alegere ideala este ca are o rezistenta foarte ridicata, o durabilitate de invidiat si poti obtine cu tehnologia moderna orice textura sau model iti doresti pentru a inspira caminului tau un suflu din personalitatea ta.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]