10 elemente de baza pentru un barbat pentru a fi elegant fara efort

de | nov. 19, 2020 | Fashion

Garderoba pentru barbati este construita in jurul catorva piese iconice si esentiale. Urmeaza cele 10 haine barbati de baza pentru un aspect impecabil fara prea mult efort.

De ce e nevoie de o serie de haine de baza intr-o garderoba?

Femeia are rochia ei neagra, bluza alba sau trench-ul. Acestea sunt haine esentiale in garderoba sa, piese atemporale pe care le reinnoieste la intervale destul de distantate. Si barbatul, pe baza unor haine de barbati de baza fundamentale, isi poate configura propriul stil si poate asigura un aspect eficient fara a depune eforturi prea intense.

Haine de barbati de baza care trebuie sa fie in garderoba oricui

  • O geaca de piele

Odata cu sosirea primaverii sau toamnei, nu mai stii cu adevarat daca sa decizi intre o parka  sau o jacheta. Insa, sa alegi o geaca de piele poate fi alegerea perfecta.  Se potriveste bine cu majoritatea celorlalte piese din garderoba ta si pentru asta, alege-o de preferinta de culoare neagra.

  • Un tricou alb cu gatul rotund

Extrem de simplu, tricoul alb este elementul de baza suprem. Tricoul este cadrul ideal pentru un look casual. Pentru acesta, este esential sa il alegi din bumbac 100% si sa ai grija ca manecile sa nu fie prea lungi.

  • Blugi

Blugii sunt una dintre cele mai practice piese din orice garderoba, intrucat se adapteaza la fel de bine la un aspect elegant si la o tinuta mai casual. Pot fi purtati si cu pantofi sau cu o pereche de adidasi.

  • O pereche de cizme Chelsea

Cizmele Chelsea sunt un model devenit clasic si au devenit faimoase oriunde in lume. O cizma Chelsea de inalta calitate poate fi recunoscuta, printre altele, prin faptul ca este confectionata dintr-o singura bucata de piele.

  • O camasa alba

Camasa alba este mai mult ca oricand un must-have in garderoba barbatilor. Cu o cravata pentru birou, un nasture deschis pentru o seara cu prietenii, o esarfa de matase pentru un pranz elegant, camasa alba este versatila. Se poarta fara discordie cu o jacheta, cu pantaloni de stofa sau blugi.

  • O haina de iarna

Esti foarte fericit sa-ti gasesti jacheta de puf atunci cand vine vorba de a face fata frigului. In ciuda tuturor, garderoba barbatilor este bogata intr-un numar semnificativ de modele de haine, asa ca investeste intr-o haine de lana care sa faca fata mai multor sezoane.

  • O curea neagra

Paradoxal, acest lucru nu trebuie folosit pentru a-ti tine pantalonii la locul lor. Prea strans, provoaca pliuri inestetice la nivelul taliei. O curea, totusi, este esentiala atunci cand decizi sa iti bagi camasa in pantaloni. Este considerata ca o baza a garderobei unui barbat atunci cand este neagra si din piele.

  • Un pulover de casmir

Poti alege in mod natural bumbacul, dar casmirul va functiona mai bine. Puloverul din casmir poate fi purtat peste o camasa sau un tricou. Alegerea culorii este destul de libera, dar ai grija sa nu cedezi la culori prea luminoase.

  • O pereche de adidasi

Pare dificil sa nu ai cel putin o pereche de adidasi in dulapul tau, cu siguranta, vei gasi diverse ocazii in care sa ii porti.

  • Un blazer

Mai putin formal decat jacheta de costum, purtata doar in zilele de birou, daca profesia ta o cere, blazerul iti permite sa pastrezi un aspect ireprosabil in timp ce iti afisezi relaxarea.

Intra acum pe site-ul nostru si alege hainele care ti se potrivesc cel mai bine!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]