Informatii introductive despre plafoniere led

Aceste plafoniere cu LED sunt sisteme incorporate cu capacitati de iluminare variabile si pot fi achizitionate in trei forme: rotunde, patrate si dreptunghiulare: Conceptul de plafoniere LED implica materialele utilizate pentru iluminatul atasat la tavanul camerei. Cu toate acestea, unele plafoane LED sunt astfel de sisteme care utilizeaza tehnologia LED. In majoritatea cazurilor, plafoniere LED sunt utilizate in interiorul cladirilor si spatiilor de locuit.
plafoniere led
Ele pot fi instalate cu usurinta pe tavanele din beton si chiar pe tavanele false din ipsos. Acestea pot fi integrate in birouri si coridoare si pot patrunde chiar pe drumuri si zone cu trafic intens, asigurand astfel nivelul de iluminare perfect cerut pentru activitati comerciale sau de agrement.

Care sunt avantajele acestei tehnologii? Vezi de ce sa cumperi aceste sisteme

Aceasta lampa de tip plafoniere LED este mai rezistenta la socuri, vibratii si solicitari mecanice.

Comparativ cu LED-urile traditionale, acestea au o eficienta optica mai mare.

Pentru cei care acorda mai multa atentie ecologiei, aceste sisteme de iluminat sunt ecologice si nu contin sisteme periculoase care pot dauna mediului, dar pun in pericol si sanatatea umana.

Gama de tensiune pe care o pot oferi aceste dispozitive de iluminat pe baza de LED-uri este mult mai mare, incepand de la 90V si chiar ajungand la 250V.

Acest dispozitiv de iluminat pe baza de LED realizeaza doar jumatate din consumul de energie al dispozitivelor de iluminat traditionale.

Vrei produse de calitate? Alegeti intotdeauna LED Concept!

In magazinul online de iluminat cu led Led Concept, puteti gasi tot felul de plafoniere cu LED-uri ieftine, cu o mare varietate si chiar mai mult. In plus, toata lumea de aici poate gasi multe dintre cele mai ieftine produse de iluminat de pe piata. Intrati pe site-ul www.led-concept.ro si bucurati-va de cel mai mic pret!