analizor-hematologieAstazi iti prezentam cateva motive in plus sa alegi un analizor de hematologie nou aparut pe piata. Motivele sunt multiple, insa am decis sa iti facem cunostinta cu cele mai intemeiate dintre ele. Chiar daca s-ar putea deja sa cunosti cateva informatii, niciodata nu strica sa stii mai mult. Esti pregatit sa afli despre ce este vorba? Ei bine, acorda atentie maxima acestor informatii si vei putea lua o decizie corecta la final!

Un analizor de hematologie permite scanarea simultana a mai multor probe

Pentru cei care nu stiu acest detaliu, un analizor de hematologie permite scanarea simultana a mai multor probe. Orice analizor hematologie face asta? In principiu, daca modelul este unul nou, da. Tot ceea ce difera de la un analizor de hematologie la altul este numarul probelor pe care acesta le poate scana.

Unele dintre cele mai intalnite si apreciate modele de analizoare de hematologie permit scanarea simultana a 30 sau chiar 60 de probe. Cum iti suna aceasta idee? In acest fel, toata munca devine mai usoara, iar timpul necesar controlului pe care il face pacientul este mai scurt.

Un analizor de hematologie iti ofera posibilitatea de a scana coduri de bare

Intrucat totul functioneaza digitalizat nu este de omis faptul ca un analizor de hematologie iti ofera posibilitatea de a scana coduri de bare. Aceasta functie de analizoarelor hematologice este foarte apreciata, cu atat mai mult cu cat poti salva timp folosind aceste coduri.

Mai mult decat atat, nu este de neglijat nici faptul ca analizoarele hematologice de astazi au ecran tactil. Acesta iti permite sa accesezi mult mai usor informatia de care ai nevoie. Axeaza-te pe achizitionarea unui astfel de analizor de hematologie!

Alege un model care sa se potriveasca cerintelor tale! Nu uita, totusi, ca performanta unui analizor de hematologie face mereu diferenta!