Implanturile SKY au ajutat deja peste 40.000 de pacienți de toate vârstele din întreaga lume. Un implant dentar Fast & Fixed îți permite să corectezi oricare dintre cele mai dificile situații, atât cu pierderea unuia sau mai multor dinți, cât și în absența completă a dentiției. În plus, aceste sisteme vor fi indispensabile și dacă dorești să înlocuiești în mod fiabil protezele amovibile. Sistemul de implant dentar Fast & Fixed sau implant SKY al companiei germane Bredent se distinge prin atenție la fiecare detaliu. Calitatea înaltă a acestor implanturi este garantată de mulți ani de cercetare clinică și mii de operații cu rezultate pozitive pe termen lung. Acest lucru a permis producătorului să ofere o garanție pe viață pentru implanturile lor.

Implanturile WhiteSKY Zirconium te vor ajuta la rezolvarea problemei dinților lipsă, chiar și în cazul în care ai alergii la metal. Caracteristicile cheie ale implanturilor SKY sunt: designul unic, suprafața „Osseo Connect” și cea mai înaltă hidrofilitate. Cercetările efectuate de experți demonstrează că implanturile SKY au o stabilitate primară extrem de ridicată în comparație cu omologii de la alți producători. Acest lucru oferă o lucrare rapidă și garantată a implantului.

Când este necesar un implant dentar Fast & Fixed

Pierderea dinților în timp duce la pierderea semnificativă a țesutului osos, agravarea pliurilor nazolabiale și scurtarea maxilarului inferior. Prin urmare, este foarte important să le restaurezi cât mai repede posibil. Un implant dentar este un șurub care înlocuiește rădăcina unui dinte lipsă. Ca rădăcina unui copac. Este înșurubat în maxilar și este fixat în siguranță, creând o bază solidă pentru instalarea unui dinte nou. Implantarea de înaltă calitate este o lucrare bine coordonată a mai multor specialiști – un chirurg implantolog, un ortoped și un tehnician. Utilizarea implanturilor de la diferiți producători, de către specialiști, duce la incompatibilitate și nu garantează rezultatul. Bredent produce întreaga gamă de materiale solicitate de profesioniști, pentru compatibilitate completă în toate etapele și rezultate previzibile. Procedura de implantare este aproape întotdeauna aceeași. Unele opțiuni sunt posibile în funcție de nevoile individuale ale pacienților, cum ar fi, pierderea unui dinte, rămășițele unui dinte care nu are sens să fie păstrat, fixarea protezei.

Procedura de tratament

Pasul 1 – inspecție preliminară

Medicul începe cu un examen preliminar cu raze X, care este necesar pentru orice lucrare dentară. Acest lucru le permite stomatologilor de la Dental Privilege să identifice  potențialele riscuri și garantează amplasarea implantului în locul potrivit, precum și posibilitatea de protezare estetică. Dacă totul este în ordine, pot începe implantarea. Pe membrana mucoasă se face o mică incizie, în locul în care a fost localizat dintele lipsă. După deschiderea accesului liber la os, se creează o gaură în care implantul este înșurubat.

Pasul 2 – proteze temporare

După instalare, implantul este acoperit cu un șurub acoperit cu membrană mucoasă și suturat. Acest lucru este necesar pentru fuziunea implantului cu osul maxilarului și pentru a asigura stabilitate și rezistență. Dacă implantul este suficient de stabil în os, proteza temporară poate fi plasată imediat după introducerea implantului. În acest caz, este înșurubat un bont din plastic direct în implant, peste care este atașată o coroană temporară. Elasticitatea specială a bontului protejează implantul în timpul fazei de vindecare.

Pasul 4 – proteză permanentă

După aproximativ 2-3 luni, coroana temporară este îndepărtată și se face o proteză permanentă. Membrana mucoasă este deschisă și bontul este introdus. Dacă bontul a fost instalat imediat după amplasarea implantului, atunci nu este necesară înlocuirea acestuia.

Intra aici pentru mai multe informatii despre acest tip de implant!