Tancuri de racire a laptelui

de | mai 28, 2015 | Diverse

tancuri de racire lapte

Tancurile de racire a laptelui s-au dovedit o necesitate pentru crescatorii de bovine. Avand in vedere lungul si complicatul proces prin care trece laptele de la obtinerea sa de la fermieri si pana la vanzare, este important ca acesta sa fie tinut in conditii optime, astfel incat sa poate fi baut fara vreo grija.

Tancurile de racire a laptelui fac parte din acele utilaje care au unica insa importanta sarcina de a raci laptele. O temperatura favorabila inseamna conditii bune de depozitare asadar si o calitate a laptelui mai mare.

Pretul tancurilor de racire a laptelui:

Daca decideti sa cumparati un astfel de  produs trebuie sa stiti ca investitia va fi destul de serioasa. Desigur pretul difera in functie de anumiti factori, ca de exemplu dimensiunile recipientului, mecanismul cu care este prevazut, materialul din care este confectionat, chiar si firma producatoare are un cuvant de spus atunci cand vine vorba de stabilirea pretului pentru tancurile de racire a laptelui.

Statul subventioneaza,din fericire,  un anumit procent din suma pe care dumneavoastra o veti investi initial. Trebuie totusi sa indepliniti cateva conditii, ca de exemplu sa faceti parte dintr-o asociatie de crestere a animalelor. Ministerul afirma in 2014 ca o astfel de masura este absolut necesara pentru a putea comercializa laptele in acord cu toate regulile de igiena, iar in 2014 aproximativ 41.000 de oameni au dreptul la acest ajutor financiar din partea Statului.

Daca totusi, din cine stie ce motive, nu puteti accesa acei bani, preturile tancurilor de racire a lapteului de la www.Ideal-shoping.ro variaza intre 3000 si 8000 de Euro, in principal in functie de dimensiuni. La cele mai mici preturi le veti gasi pe cele cu o capacitate de aproximativ 300 de litri, iar cele mai scumpe pot depozita cantitati de pana la 2000 de litri.

Modele de tancuri pentru racirea laptelui:

Puteti alege modelul potrivit nevoilor dumneavoastra. In functie de spatiul in care  urmeaza sa il depozitati, va puteti orienta in asa fel incat sa nu fiti nevoit sa faceti modificari.

Tancurile verticale sunt de regula confectionate din  otel inoxidabil, ca si in cazul celorlalte modele de altfel. Puteti depozita intr-un astfel de recipient intre 50 si 2000 de litri de lapte si  dispuneti de o izolatie perfecta, indiferent de cantitatea care este depozitata acolo. De  asemenea, nu aveti de ce sa va faceti griji in ceea ce priveste inghetul, datorita design-ului special conceput pentru a impiedica astfel de probleme.

Tancurile orizontale de racire sunt prevazute de obicei cu sistem automat de spalare, construite de asemenea din otel inoxidabil. Orice ati alege nu uitati sa puneti calitatea pe primul loc. Apelati la firme de renume si nu faceti niciun compromis deoarece o astfel de achizitie nu suporta niciun risc.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]