Daca ai o afacere si vrei sa cresti autoritatea site-ulu tau, pe langa un design usor de parcurs, informatii utile si text optimizat pe site ai nevoie si de link-uri spre site-ul tau. De atfel, obtinerea unui numar mare de link-uri spre site-ul tau e un pas extrem de important si in niciun caz nu trebuie neglijat daca vrei ca site-ul tau sa creasca si sa urce in cautarile pe Google.

Oferta de site-uri unde poti achizitiona articole cu link e diversa, insa e nevoie sa ai buget dedicat pentru cumpararea de link-uri. Pe langa site-urile de continut, unde poti cumpara advertoriale cu link, o varianta eficienta din punct de vedere al costului o reprezinta site-urile de comunicate de presa.

Cum te ajuta site urile de comunicate sa iti cresti site ul si afacerea0

Daca un advertorial poate costa cateva sute de lei sau de euro, pe un site de comunicate de presa poti cumpara abonamente care iti permit sa postezi constant, frecvent, oricand doresti, un numar mare de comunicate si articole cu link. In cazul unui abonament pe un an, pretul poate varia destul de mult in functie de site, insa posibilitatea de a posta un numar mare de articole si comunicate cu link te va ajuta sa obtii link-uri si vizibilitate la un pret extrem de bun.

De altfel, abonamentele pentru postarea de materiale pe site-urile de comunicate de presa pot fi extrem de eficiente, mai ales daca alegi mai multe site-uri de comunicate unde sa plasezi link-urile tale. Tocmai de aceea, platformele de comunicate de presa Comunicate-PR.ro si Comunicare-Online.ro in parteneriat cu PR2Advertising.ro vin cu un pachet extins, care te va ajuta sa iti eficientizezi campaniile de SEO si PR.

Asadar, printr-un singur pachet vei avea trei site-uri unde iti poti posta articolele si comunicatele tale cu link. Astfel vei obtine link-uri si vizibilitate pe trei domenii diferite .ro (site-uri).

Folosirea unui astfel de abonament te va ajuta in mai multe privinte:

– sa obtii link-uri pe trei domenii distincte

– sa publici comunicate si articole cu link la un pret mic

– sa cresti numarul de link-uri spre site-ul tau sau al clientilor tai

– sa publici oricand vrei, fara moderare

– sa obtii un numar mai mare de aparitii media pentru campaniile tale de comunicare

– sa sustii campaniile de SEO si relatii publice la un cost extrem de bun

Testeaza pachetul pus la dispozitie de PR2Advertising.ro, pachet care iti permite publicarea unui numar nelimitat de articole si comunicate de presa cu link, la un pret extrem de bun. Vezi pachetul de postare comunicate pe trei site-uri.

 Despre PR2Advertising.ro

PR2Advertising.ro este un site de comunicate de presa care, incepand din anul 2011, si-a propus sa sprijine companiile in procesul comunicarii si sa aduca brandurile, produsele si serviciile mai aproape de target.