Cum sa creezi un aranjament floral cu ramuri si flori decorative

de | sept. 17, 2020 | Home & Deco

Cand vine vorba de aranjamente creative de flori, probabil ca te gandesti la o coroana sau la o decoratiune de masa. Dar de ce sa nu te gandesti la o scara tridimensionala? Combina ramuri si flori decorative artificiale si creeaza aranjamente florale frumoase pentru casa ta dupa gustul tau.

Este dificil? Vei vedea ca este relativ usor sa lucrezi cu florile decoartive. Cu conditia sa urmezi sfaturile si sugestiile de mai jos pentru aranjamente florale.

De ce folosim ramuri decorative?

Ei bine, un raspuns foarte scurt ar fi ca aranjamentele cu ramuri decorative sunt mai usor de creat si arata minunat. Doresti sa creezi singur o piesa de decor extraordinara? Ramurile lungi sunt ideale pentru aceasta. Aranjamentele cu ramuri si flori decorative pot fi facute mult mai sus, creand un decor minunat de camera.

Instructiuni pas cu pas pentru decoratiunile florale

Pentru un rezultat bun si placut, iata patru pasi importanti de lucru. Urmeaza instructiunile astfel incat sa obtii o piesa frumoasa de decor.

Pasul 1: Alegerea unei vaze adecvate

Ca incepator, ar trebui sa folosesti un ghiveci frumos. Este important sa creezi un raport de dimensiune echilibrat. Alege un vas care este de aproximativ o treime din inaltimea totala a decorului.

Pastreaza culoarea recipientului neutra, de exemplu foloseste vase in alb, gri sau negru. In acest fel, aranjamentul tau cu flori decorative va avea un efect mai dominant. In plus, culorile mentionate se potrivesc aproape intotdeauna cu orice interior.

Pasul 2: ce ramuri decorative ar trebui sa utilizezi?

Preferi ramuri groase? Foloseste ramuri de la par, trunchiuri de mesteacan sau ramuri de liliac, de exemplu. Ai prefera sa folosesti ramuri mai subtiri? Alege ramurile de salcie. De asemenea, este posibil sa combini doua tipuri de ramuri. Desigur, exista multe ramuri decorative diferite pe care le poti folosi pentru un aranjament decorativ.

Pasul 3: plasarea ramurilor decorative

Ai ales ramurile tale preferate? Ramurile nu au nevoie de apa ci doar trebuie fixate cu nisip. Acorda atentie greutatii ghiveciului. Ghivecele usoare din plastic trebuie sa iti garanteze ca este un suport sigur.

Pasul 4: Decoreaza ramurile cu flori decorative artificiale

Cu putine ramuri decorative, poti crea un aranjament atractiv, care va arata grozav in camera de zi. Dar poti evidentia aranjamentul ramurilor cu flori decorative. Se recomanda sa dolosesti flori artificiale pentru acest lucru. Florile de matase de buna calitate se disting cu greu de florile reale.

Avantajele aranjamentelor cu ramuri si flori decorative

Ramurile si flori decorative de la Pravalia cu Surprize ofera casei tale un aspect natural si plin de viata. Acestea nu au nevoie de intretinere si pot fi folosite pe tot parcursul anului. In plus, produci un element de baza care poate fi decorat cu flori si alte materiale decorative pe tot parcursul anului, in functie de anotimp sau tema. Acest lucru usureaza mult designul floral.

Florile artificiale au mai multe avantaje. Cel mai mare avantaj este ca nu au nevoie de intretinere. Ar trebui sa schimbi florile taiate in fiecare saptamana. Florile artificiale raman mereu frumoase. Acest lucru iti economiseste mult timp, efort si bani. De asemenea, poti refolosi florile pentru anul urmator sau pentru alte decoratiuni.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.177)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]