In urma cu ceva timp am decis sa inlocuiesc becurile incandescente cu cele pe baza de led in dorinta de a beneficia de avantajele oferite de becurile cu led. Din recomandarile cunoscutilor am decis sa cumpar astfel de produse de la magazinul online Led-Zone. Primisem recomandari din partea prietenilor si am decis sa cumpar de la ei.

foloseste becuri economice  pe termen lung

Am cumparat de la Led-Zone o cantitate mai mare de becuri led de 15 bucati dorind sa am si cateva de rezerva in cazul in care se arde vreo unul. Becurile cu led sunt cunoscute pentru capacitatea lor de iluminare mare dar si rezistenta lor in timp.

Led-Zone – magazinul cu produse cu led

Inainte de a decide sa cumpar de la Led-Zone am cautat pe mai multe magazine online si am observat ca au si niste preturi bune comparativ cu celelalte magazine online ce vand astfel de produse. In urma folosirii acestor becuri pot spune ca sunt multumit si foarte probabil de acum incolo voi utiliza doar astfel de produse cu tehnologie de iluminare pe baza de led.

Desi nu pot sa zic ca tin neaparat ca produsele pe care le folosesc sa nu dauneze mediului inconjurator, becurile cu led protejeaza mediul dat  fiind faptul ca nu are emisii UV si infrarosii si nu contine mercur.. De asemenea, am siguranța că lumina emisă de becul cu leduri nu este dăunătoare vederii și că o pot regla, prin intermediul unui controller special.

La Led Zone gasesti o gama variata de becuri led din care le poti alege pe cele care se potrivesc nevoilor tale si a bugetului de care dispui. SI mai pot spune ca livrarea a fost facut la timp neexistand intarzieri sau alt fel de probleme.