Ce este aceasta colonoscopie?

Colonoscopie este numita dupa numele sau si este un examen medical de inalta precizie efectuat de un medic profesionist in clinica medicala Romgermed, care poate examina colonul (intestinul gros) si rectul cu ajutorul unui instrument subtire si flexibil numit colonoscop.
colonoscopie
Echipamentul pentru colonoscopie este un dispozitiv medical de inalta precizie, subtire si flexibil. Un capat este echipat cu echipament optic si o sursa de lumina, care poate capta si transmite imagini in colon in timp real.

Care sunt asemanarile/diferentele intre cele doua proceduri populare?

O procedura foarte asemanatoare cu endoscopia este o procedura numita colonoscopie. Medicul va folosi acest test atunci cand trebuie verificat colonul sau rectul.

Cu ajutorul acestei cercetari, este foarte usor sa transmiti imagini foarte clare in interiorul colonului in timp real. Prin urmare, medicul poate detecta in avans daca pacientul trateaza polipi intestinali, zone de ulcer etc.

Acest proces nu necesita mult timp, doar 15 minute. Mai mult decat atat, daca aveti nevoie de sedative, medicul dumneavoastra va fi acolo pentru dumneavoastra in orice moment. Cu toate acestea, in general, aceasta ancheta nu este un lucru dureros, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Clinica Romgermed din Bucuresti te poate programa pentru endoscopie si colonoscopie

La clinica medicala Romgermed din Bucuresti, puteti efectua endoscopie sau colonoscopie la un pret accesibil, conform indicatiilor medicului dumneavoastra. Aici veti fi intampinati de cei mai buni medici din domeniu. Prin urmare, veti sti ca intreaga procedura de colonoscopie sau endoscopie va fi efectuata intr-o maniera foarte profesionala. Nu ai de ce sa-ti faci griji.

Fie ca aveti nevoie de colonoscopie sau alte proceduri medicale, expertii sunt aici pentru dvs. Veti primi cele mai bune sfaturi din partea echipei Romgermed, asa ca aici veti fi doar in cele mai bune conditii. Poti sa optezi si pentru alte servicii medicale precum orl, ginecologie, oftalmologie sau chiar medicina muncii!