Va simtiti coplesit optiunile de cautare atunci cand scrieti pe Google dentist Bucuresti? Doriti sa va asigurati ca stiti cum sa gasiti un dentist bun? Cu siguranta veti avea instrumentele de care aveti nevoie pentru a alege cabinetul dentistului perfect pana la sfarsitul acestui articol. 

Vom vorbi despre ce trebuie sa stiti inainte de a selecta un nou stomatolog, despre modalitatile de a gasi un stomatolog excelent, despre tipul potrivit de intrebari si chiar despre cum sa observati un dentist prost. 

Incepeti prin a crea o lista scurta de cabinete de verificat, apoi pregatiti-va sa adunati informatii.  

Cum incepeti sa faceti acea lista? Sa ne uitam la 3 factori importanti in reducerea listei dvs. de potentiali dentisti noi. 

Este acest furnizor in reteaua dumneavoastra de asigurari stomatologice? 

Asigurarea stomatologica, in special pentru ingrijirea dentara preventiva, poate fi un factor in alegerea unui dentist. Deoarece nu functioneaza la fel ca si asigurarea medicala, am prezentat cateva modalitati de a intelege lucrul cu o noua practica stomatologica mai jos pe baza starii de asigurare. 

Daca nu sunteti sigur de raspunsul la aceasta intrebare, medicul dumneavoastra de familie ar trebui sa aiba o lista cu dentisti din Bucuresti. Acest lucru poate fi gasit de obicei si pe site-ul Casei de Asigurari de Sanatate sau prin intermediul angajatorului. 

special un dentist Bucuresti

Cauti un stomatolog functional? 

Pe scurt, aceasta abordare a ingrijirii stomatologice are ca scop rezolvarea problemelor, intelegand ca sanatatea dentara este intrinsec legata de sanatatea generala. 

Mai mult decat doar verificari periodice, curatari, plombe, coroane si extractii, stomatologul functional va va educa cum sa va ingrijiti cel mai bine dintii intre vizitele obisnuite. Acesta va discuta despre importanta dietei dincolo de eliminarea bauturilor zaharoase si a bomboanelor. Vi se pot prescrie modificari dietetice sau interventii mai putin generale pentru problemele dvs. de sanatate dentara. 

Daca nu cautati asta, este in regula. Nu toata lumea este interesata de stomatologia functionala. 

Ce tip de lucrari dentare cautati? 

Aceasta este cea mai importanta pentru decizia dvs. finala in alegerea unui dentist din Bucuresti. Raspunsul pentru a gasi un stomatolog bun este legat de ceea ce simtiti ca sunt cele mai mari nevoi dentare. 

Doriti in principal verificari si curatari periodice? Campul este larg deschis. Cautati un cabinet in care sa va simtiti confortabil cu dentistul si personalul, intr-un mediu prietenos, dar profesional. 

Aveti intrebari despre obiceiurile de somn, apneea sau slefuirea dintilor? Medicul stomatolog este probabil cea mai buna alegere pentru dumneavoastra, asa ca veti dori sa cautati in mod special un dentist Bucuresti in acest scop. 

Cautati lucrari cosmetice sau alte tratamente stomatologice de estetica? In aceste cazuri, cautati specialisti in stomatologie cosmetica cu numeroase recenzii si avand dovezi pentru activitatea lor cosmetica. 

Atentia dvs. principala este asupra ingrijirii stomatologice a copiilor dvs.? Stomatologii pediatri trec prin aceeasi educatie riguroasa ca orice alt dentist, dar cabinetele lor sunt adaptate tinerilor din viata noastra. Alte cabinete care se concentreaza pe stomatologia de familie pot fi, de asemenea, potrivite, in functie de dentist. 

Exista multi alti specialisti pentru necesitati orale si stomatologice si iata cativa specialisti pe care s-ar putea sa-i luati in considerare pentru preocuparile dvs. speciale: 

  • Ortodontii se ocupa in special de tratarea dintilor nealiniati. 
  • Parodontistii sunt specializati in tratamentul dentar si prevenirea bolilor asociate gingiilor. Daca aveti o boala avansata a gingiilor, este o idee buna sa gasiti un parodontist cu care sa va asociati pentru tratament. 
  • Protodontistii refac si/sau inlocuiesc dintii sparti sau lipsa. 
  • Chirurgii orali/maxilo-faciali sunt specializati in chirurgie orala de sedare profunda pentru proceduri complexe, cum ar fi extractiile neregulate ale dintilor sau chirurgia pentru corectarea maxilarului.