Produse dermatocosmetice Gamarde
Produsele dermatocosmetice au cateva caracteristici care le fac diferite de celelalte produse cosmetice : sunt noncomedogenice, hipoalergenice, nu contin parabeni, sunt testate dermatologic.
Dermatocosmeticele sunt testate pentru a reduce si elimina potentialul de a da reactii alergice, de a dezvolta reactii de fotosensibilitate, de a irita ochii . Multe produse cosmetice obisnuite care contin parfum ne irita pielea cand mergem la plaja sau ne lasa pete pigmentare pe zonele unde au fost aplicate!
Ce sunt fito dermatocosmeticele bio?
Fito-dermato-cosmeticele bio sunt produse de ingrijire a pielii care combina intr-o formula unica principiile frumusetii si dermatologiei.Fito-dermato-cosmeticele includ in aceasta combinatie ce-a de-a treia notiune : fitoterapia.
Faptul ca dermato-cosmeticele bio nu contin conservanti (parabeni), coloranti, parfumuri le face mai sigure din punctul de vedere al tolerantei de catre o piele cu probleme.
De exemplu, tenul cu diferite grade de acnee, tenul cuperozic, cu rozacee, melasma sau dermatita seboreica, pielea foarte uscata, cu dermatita atopica sau foarte grasa vor necesita, pe langa tratamentul medicamentos recomandat de doctor, curatare zilnica si aplicarea unor creme care sa amelioreze secretia de sebum, usturimea, uscaciunea, descuamarea pielii sau roseata, sa atenueze petele pigmentare.
Evaluarile din studiile clinice sunt intotdeauna efectuate de medici dermatologi, astfel incat acuratetea produsului care va aparea pe piata sa fie una cat mai ridicata, eficienta sa fie certificata si riscul de reactii adverse cat mai mic.
Gamarde este singura linie de produse fito dermato-cosmetice bio care garanteaza 100% ingrediente naturale in compozitie. Gamarde combina apa termala Gamarde – calmanta si purifianta cu incomparabilul ulei de argan – nutritiv si regenerant.