Metode de promovare a afacerilor pe timp de criza

de | iun. 18, 2020 | Afaceri, Servicii

Avand in vedere situatia actuala, multe afaceri au inceput sa nu mai functioneze. Faptul ca a fost necesar sa se suspende activitatea sau ca nu au mai avut suficient de multi clienti ca inainte a dus la o scadere a profitului. Acest lucru ii duce cu gandul pe multi la inchiderea business-ului. 

Din fericire nu este nevoie sa faci asta pana nu incerci metode de promovare suficient de eficiente in mediul online. Astfel, fie ca apelezi la o agentie pentru servicii FB ads, servicii SEO sau Google Ads, este necesar ca acestea sa gaseasca o varietate de resurse si instrumente care sa poata ajuta la sustinerea afacerii.

Metode de promovare a afacerilor pe timp de criza9

Cateva dintre modalitatile prin care iti poti promova afacerea pe timpul pandemiei si al crizei:

Office 365 pentru afaceri

Echipa ta lucreaza la distanta in aceasta perioada? Este posibil ca pandemia sa modifice modul in care iti desfasori activitatea. Cu Office 365, echipa ta poate avea acces la tot ceea ce va avea nevoie pentru a mentine activitatea. Office 365 este un serviciu bazat pe abonamente care va ofera acces la linia de produse Microsoft Office. 

Aceasta include aplicatii utile precum Word, Excel, PowerPoint si multe altele. De asemenea, include echipele Microsoft. In echipele Microsoft, echipa ta poate fi creativa, colaboreaza, tine intalniri si lucreaza impreuna, toate intr-o singura locatie sigura.

Dezvoltare site web si comert electronic

Daca site-ul companiei are nevoie de crestere, acum este un moment excelent pentru a face actualizari si modificari. Indiferent daca doresti si modifici designul sau sa iti creezi noi servicii si produse pe care sa le vinzi online, orice schimbare sau imbunatatire este binevenita. Nu uita si de imbunatatirea SEO care te poate ajuta sa urci in pozitiile Google si ulterior afacerea sa sporeasca.

Marketing prin e-mail

Obisnuiesti sa pastrezi legatura cu clientii tai? Comunicarea este cruciala, in special in timpul unei pandemii la nivel mondial. O campanie de e-mail marketing este o modalitate excelenta de a impartasi informatii importante despre afaceri. Indiferent daca lucrezi de la distanta in perioada asta, e-mail marketing-ul ramane o optiune de luat in seama prin care clientii tai sa nu uite de tine.

Anunturi Google Pay Per Click (PPC)

Chiar si afacerile mari au parte de schimbari in ceea ce priveste profitul in aceasta perioada de pandemie. Ceea ce mai ramane de facut este sa se promoveze in continuare si sa se axeze mai mult pe mediul online. Odata cu cresterea activitatii online, este mai important ca niciodata ca anunturile companiei tale sa apara atunci cand oamenii cauta produse si servicii conexe. Cu o campanie efectiva de Plata Per Click, poti profita de activitatea de cautare si de activitati online sporite, utilizand acesti utilizatori pe site-ul tau.

Social Media Marketing

Social media este un loc ideal pentru a impartasi actualizari si informatii cu comunitatea ta. De asemenea, aici poti tine pasul cu alte companii si poti ramane in contact cu clientii tai. Este important sa ai o strategie de social media bine pusa la punct si functionala, in special in perioade ca acestea. 

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]