Ce Trebuie Sa Faca Un Proprietar Care Se Ocupa Cu Inchirieri Apartamente Craiova Pentru A-Si Gasi Clienti

de | iun. 17, 2020 | Afaceri

photo 1483639614554 03499ee15ae0?ixlib=rb 1.2

O simpla cautare pe un site de anunturi imobiliare, sau direct pe Coogle, pentru inchiriri apartamente Craiova poate ajuta pe oricine sa isi faca o imagine despre ce inseamna piata imobiliara a chiriilor. Exista numeroase aspecte care se pot percepe din simpla lectura a acestor anunturi sau din mesajele potentialilor clienti. Pentru oricine doreste sa aibe success pe acesta piata, o intelegere aprofundata a ceea ce trebuie sa faca si la ce sa se astepte este absolut obligatorie.

Cum Trebuie sa Foloseasca Proprietarii Anunturi Imobiliare

Exista foarte multi prorpietari de apartamente care cauta sa obtina un profit de pe urma lor oferindu-le spre inchiriere. Problema multora dintre ei este insa faptul ca nu stiu cum sa foloseasca anunturi imobilare pentru a-si atinge scopul. Multi considera ca un simplu anunt cu o descriere minima si un numar de telefon pentru informatii este suficient petru a convinge clientul sa vina sa vada macar spatiul. In ziua de azi insa pretentiile clientilor au crescut si nu mai pot fi convinsi atat de simplu. Primul lucru pe care orice proprietar ar trebui s ail inteleaga legat de anunturi imobiliare este ca acesta trebuie sa convinga. Asta inseamna ca trebuie sa fie formulat in asa fel incat sa il faca pe client sa vrea sa stie mai multe despre locatie. Trebuie sa aibe echilibrul perfect intre informatia oferita si cea care trebuie sa fie descoperita la fata locului.

Un alt aspect important legat de anunturi imobiliare ignorat de proprietari de cele mai multe ori este felul in care isi prezinta proprietatea. Multi proprietari au tendinta de a exagera uneori cand vine vorba de ceea ce ofera. Acest lucru se intampla mai ales atunci cand proprietarul este novice pe piata inchirierilor, si nu stie exact cum sa descrie ce ofera, sau in cazul in care acesta incearca sa mascheze ceea ce este defapt. In ambele cazuri clientul nu este convins si alege sa caute in alta parte. In astfel de cazuri se recomanda studierea de anunturi imobiliare similare si conceperea unui anunt care sa urmeze aceeasi nota. De asemenea, proprietarii mai pot apela si la agenti imobiliari, independenti sau asociati cu o agentie cu o clientele deja formata, care sa-I ajute sa-si prezinte proprietatea in cea mai favorabila lumina, fara a exagera sau a ascunde adevarul.

Asocierea imaginilor cu textul articolului este un alt element important. Multe anunturi imobiliare sunt postate fara imagini sau cu imagini care nu ajuta foarte mult clientul in a-si face o idee depre ce este vorba in anunt. De aceea astfel de anunturi imobiliare sunt de obicei evitate. Felul in care un proprietar alege sa formuleze si sa promoveze anumite anunturi imobiliare legate de proprietatile oferite poate face diferenta intre gasirea rapida a unor clienti seriosi si asteptarea mai multe luni la rand pana la prima vizionare. Anuntul imobiliar este interfata dintre proprietar si client. Este ceea ce il ajuta pe potentialul chirias sa-si formeze o idee despre proprietate pe de o parte dar si despre proprietar in sine. De aceea este important ca acest anunt sa fie corect si coerent formulat, cu indeajuns de multe informatii pentru a starni curiozitatea oricui il citeste.

Ce Pretentii Au Cei care Cauta Inchirieri Apartamente Craiova

photo 1547866751 446296f133ce?ixlib=rb 1.2

In cazul celor mai multe persoane care cauta inchirieri apartamente Craiova pretentiile pe care acestea le au sunt cat se poate de firesti. Desigur, intotdeauna vor exista si exceptii, dar ca in orice piata exista cei care gasesc ce cauta si cei care nu. Insa si in cazul celor care au pretentii mult peste limitele firesti exista intotdeauna loc de negociere. Importan de retinut este faptul ca, atunci cand ambele parti implicate intr-o astfel de relatie au capacitatea de a negocia si de a face compromisuri, se va gasi o cale de mijloc care sa satisfaca ambele tabere. De cele mai multe ori, cel putin in cazul proprietarilor, nu este nevoie decat de o schimbare de atitudine fata de client si de o adaptare la realitatile pietei. In ceea ce il priveste pe client, acesta trebuie sa aibe rabdare pentru a gasi ceea ce cauta si sa inteleaga ca fiecare om are dreptul la opiniile sale.

In ceea ce-i priveste pe cei care cauta inchirieri apartamente Craiova, si care au pretentii mai usor de satisfacut, acestea tin de obicei de atitudinea proprietarului vis-à-vis de ei. O mare problema in aces tens este legata de drepturile si obligatiile fiecarei parti. Desi acestea ar trebui negociate conform legii si stipulate in contract, exista si proprietari care uneori le incalca. De cele mai multe ori acest lucru se intampla din greseala, dar exista si situatii in care acestea sunt inculcate cu bunastiinta. Un astfel de exemplu este legat de dreptul proprietarului de a-si vizita si verifica proprietatea. Desi acest lucru este de cele mai multe ori reglementat prin clause contractuale care prevad anuntarea chiriasului cu un anumit numar de ore inainte, exista si proprietari care eludeaza acest aspect si aleg sa faca inspectii si vizite neanuntate. Astfel de comportament banuitor din partea prorietarului nu face decat sa stirbeasca increderea chiriasului in el si poate duce la anularea contractului.

O alta pretentie pe care cei care cauta inchirieri apartamente Craiova sunt indreptatiti sa o aibe este legata de reparatiile si modificarile din locuinta. In cele mai multe cazuri, chiriasul semnaleaza nevoia unei reparatii sau modificari care trebuie facuta in locuinta si este de datoria proprietarului sa actioneze in consecinta. Acest lucru este si specificat in cele mai multe contracte de inchiriere in cazul in care proprietarul nu face demersurile necesare in timp util sau nu rezolva problema intr-un modmultumitor pentru chirias acesta poate alege fie sa ceara despagubiri si reziliera contractului, fie sa faca reparatiile sau modificarile pe cheltuiala sa, valoarea acestora scazandu-se din suma datorata proprietarului. Acest aspect a dat multe batai de cap celor atat celor care se ocupa cu inchirieri apartamente Craiova cat si clientilor lor. Insa si in acest caz, o negociere corecta la inceputul colaborarii si disponibilitatea de a face concesii de-a lungul derularii contractului poate satisface ambele parti implicate.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.966)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.056)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.195)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]