Care Sunt Clientii Ideali pentru Inchirieri Garsoniere Craiova si Cum ii Poti Gasi

de | iun. 28, 2020 | Afaceri

photo 1516156008625 3a9d6067fab5?ixlib=rb 1.2

In sine actiunea de a adauga anunt imobiliar pe un site oarecare nu garanteaza succesul demersului intreprins de cel care publica anuntul. Exista o mare varietate de elemente care trebuie luate in considerare inainte de a lansa o oferta pentru inchirieri garsoniere Craiova, spre exemplu. Astfel, orice anunt imobiliar listat oriunde ar trebui sa fie rezultatul unei cercetari amanuntite, a unor comparatii relevante si al asumarii unor comentarii pertinente.

Cum Poti Adauga Anunt Imobiliar astfel incat sa Atragi Clientii Potriviti

Multi proprietari considera ca a adauga anunt imobiliar pe un site oarecare este sufficient pentru a gasi clienti. Desi poate parea destul de simplu, adaugarea unui anunt imobiliar cere o anumita cercetare prealabila. Nu orice anunt imobiliar atrage. Acesta trebuie formulat atent astfel incat sa ofere o cantitate potrivita de informatii, fara sa plictiseasca. In acelasi timp, orice anunt trebuie insotit de suportul visual potrivit. In ziua de azi lipsa unui aparat de fotografiat profesional nu mai este o scuza. Majoritatea telefoanelor mobile vin echipate cu lentile si camere sufficient de performante pentru a reda fidel realitatea unui spatiu.

In aceelasi timp, nu poti adauga anunt imobiliar oriunde sis a speri la raspunsuri. Exista intr-adevar numeroase variante, precum agentii imobiliare, site-uri specializate si chiar grupuri si pagini de social media care se ocupa cu acest lucru, insa nu orice anunt poate fi postat oriunde. Inainte de publicarea acestuia, orice proprietar ar trebui sa se intereseza despre specificul celor alaturi de care urmeaza sa colaboreze. Exista agentii specializate spre exemplu numai pe spatii comerciale sau industriale. Evident, un anunt de inchiriere pentru un apartament nu ar avea ce sa caute aici. Clientii agentiei nefiind interesati de astfel de investitii nu vor raspunde anuntului si asta nu face decat sa iroseasca timpul atat al proprietarului cat si al agentiei.

Cea mai noua si mai sigura metoda de a adauga anunt imobiliar este in prezent retelele de socializare. Aici exista grupuri specializate in domeniul tranzactiilor imobiliare care se ocupa de promovarea acestor anunturi in randurile membrilor lor. De asemenea, un astfel de grup are avantajul transparentei si al unui feedback rapid si nefiltrat. Astfel, orice proprietar care adauga anunt imobiliar pe un astfel de grup va stii aproape imediat daca anuntul sau este formulat corect, daca suma ceruta este cea corecta si, poate cel mai important, daca exista persoane interesate de imobilul listat. Desigur, exista intotdeauna riscul intalnirii unor persoane rau-voitoare, care din lipsa de cunostinte legate de piata imobiliara vor incerca sa hartuiasca proprietarul prin intermediul comentariilor sau al mesajelor. Acest lucru insa trebuie rapid trecut cu vederea, astfel de persoane reprezentand de obicei o mnoritate in astfel de grupuri.

Clientii Ideali pentru Inchirieri Garsoniere Craiova

photo 1564767609342 620cb19b2357?ixlib=rb 1.2

Orice prorpietar isi doreste clientul ideal pentru apartamentul sau garsoniera pe cre o are de inchiriat. Acest lucru presupuna insa definirea unor standarde si compararea si ajustarea lor continua in conformitate cu persoanele care se arata interesate. Desi poate un client ideal pentru inchirieri garsoniere Craiova nu exista, se pot gasi multi care intrunesc cel putin partial conditiile. Asa cum acestia au anumite pretentii de la proprietari si de la imobilele oferite de acestia, la fel si proprietarii au dreptul de a-si selecta potentialii chiriasi in functie de anumite criteria, unele obiective dar cele mai multe subiective.

Astfel, majoritatea proprietarilor care ofera inchirieri garsoniere Craiova clienti seriosi, care sa fie dispusi sa inchirieze pe perioade lungi de timp. Desigur, fiecare persoana defineste seriozitatea diferit, insa in acest caz este vorba despre persoanele cu un loc de munca stabil sau studentii care cauta o alternative la locuitul in camin. Acestia sunt predispusi la contracte ferme, pe perioade de cel putin cateva luni pe an. In aceste conditii proprietarii isi asigura ocuparea garsonierelor pentru o buna parte din an, cu posibilitatea prelungirii.

Un alt criteriu foarte cautat de catre cei care ofera inchieri garsoniere Craiova este cel al obiceiurilor clientului. Exista proprietari care refuza sa accepte persoane care sunt de exemplu fumatoare. Motivele din spatele acestei decizii sunt de atura strict personala. Exista insa si exceptii ca de la orice regula. Daca clientul este unul care se dovedeste a fi de incredere si dispus la un contract pe o perioada lunga de timp, atunci proprietarul ar putea fi convins sa accepte si anumite obiceiuri care nu-i sunt neaparat pe plac.

Un aspect foarte important de care majoritatea proprietarilor tin cont in algerea clientilor este felul in care acestia i-ar putea afecat relatia cu vecinii, daca acestia exista. Au existat foarte multe instante in care vecinii au fost deranjati de anumite aspecte ale chiriasilor si au solicitat interventia proprietarilor pentru remedierea acestora. De aceea prorpietarii aleg sa isi trieze clientii, chiar daca numai in baza unei evaluari sumare, inainte de a se initia orice fel de angajament.

Un aspect pe care nu toti cei care se ocupa cu inchirieri garsoniere Craiova il trateaza in mod egal, dar care face de obicei obiectul evaluarii potentialilor clienti, este cel al animalelor de companie. Un animal de companie reprezinta pentru multi proprietari de garsoniere un potential risc. De la zgomotul pe care il poate produce si pana la felul in care poate interactiona cu ceilalti vecini un animal de companie poate fi unul dintre punctele slabe ale unui client, in viziune proprietarului imobilului. Desigur, si in acets caz, ca si in multe altele, depinde de animal in sine si de cat de receptiv este proprietarul si dispus sa faca concesii in favoarea clientului. De multe ori, un contract care ii asigura proprietarului un venit stabil pe un an de zile este mai important decat parul lasat de un caine pe o canapea sau o perdea zgariata de o pisica.

Oricine se ocupa cu inchirieri garsoniere Craiova stie ca un client bun este greu de gasit, iar odata gasit este uneori si mai greu de pastrat. De aceea toat persoanele implicate in aceasta tranzactie stiu ca aproape totul este negociabil. Desigur, nimeni nu sugereza nimanui sa isi schimbe felul in care vede anumite lucruri sau sa renunte la standardele personale numai de dragul castigului, dar o anumita flexibilitate in gandire si o capacitate de negociere si de a face concesii acolo unde se poate pot aduce multe beneficii.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.966)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.056)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.195)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]