Despre becuri Led si tehnologia LED

Noua tehnologie bazata pe LED reprezinta un mare progres pentru omenire in domeniul stiintei si tehnologiei aplicate. Aceasta tehnologie evolueaza constant in fiecare zi.

Pe baza acestei noi tehnologii, becul / becuri LED acum cunoscut este in prezent cel mai economic, rezistent si mai durabil sistem de iluminare.

Bucura-te de tehnologia led pentru experiente ecologice

In primul rand, aveti o eficienta excelenta. De ce spunem asta? Ei bine, raspunsul este simplu. Datorita conceptului de alimentare cu lumina alba;
becuri led
In al doilea rand, te bucuri de rezistenta. Deoarece nu sunt echipate cu filamente, rezistenta la socuri si vibratii este de 6 ori mai mare.

Cu alte cuvinte, aceste becuri LED emit lumina rece. Aceasta inseamna ca nu se vor supraincalzi ca niste becuri incandescente. Poti sa optezi pentru becuri led cu lumina calda sau cu lumina rece.

Cu alte cuvinte, durata lor de serviciu este foarte lunga. Aceasta inseamna ca, daca cumparati un bec LED, durabilitatea acestuia este de peste 50 de ori mai mare decat a unui bec incandescent.

Nu in ultimul rand, veti avea un consum de energie mai mic. Acest aspect este unul dintre cele mai importante avantaje oferite de aceste produse. Comparativ cu utilizarea becurilor incandescente, consumul dvs. poate fi redus de pana la 10-15 ori.

De unde cumparam produse de calitate online

Magazinul online Led Concept vinde online diverse sisteme de iluminare bazate pe LED. Pe acest site, puteti gasi becuri, spoturi de tip lumini de tavan, panouri, sisteme de iluminat stradal si industrial, benzi, tuburi de lumina led etc. Toate aceste produse prezinta avantajele de mai sus datorita utilizarii tehnologiei LED.

Pentru mai multe informatii si comenzi, puteti trimite un e-mail la [email protected] sau suna la numarul de telefon 0734635073. Alege si tu cele mai calitattive becuri de pe poata pe care le gasesti online sau in showroom in Bucuresti!