Samsung incearca pe cat posibil sa fie in varful producatorilor de gadgeturi inteligente. Dupa succesul pe care il are la nivelul smartphoneurilor, producatorul corean incearca sa faca acelasi lucru si cand este vorba despre tablete.

Galaxy Tab 3 de 8 inchi este unul dintre produsele de top ale lui Samsung. Face parte din categoria tabletelor de mica dimensiune si a avut un real succes in randul utilizatorilor, fiind preferata celor mai multi dintre fanii Samsung prin alegerea ei in dauna variantelor Galaxy Tab 3 cu displayul de 10 inchi sau Galaxy Tab 3 de 7 inchi.

In timp ce rivalii de la Apple au scos iPad Mini, care poate fi folosit cu o mana, dar nu este foarte comfortabil, Galaxy Tab 3 de 8 inchi reuseste sa creeze o senzatie placuta la atingere si poate fi usor controlata chiar si de cei care nu au mainile foarte mari. Chiar daca este construita din plastic, finisajele nu dau senzatia ca ai avea de-a face cu un produs ieftin, dimpotriva.

Galaxy Tab 3 de 8 inchi vine cu sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean si printre feature-uri exista si Smart Stay, Multi Window, Screen Mirroring, Wi-fi, Reading Mode sau GSP. Optiunea Multi Window iti permite sa folosesti doua aplicatii in acelasi timp, impartind ecranul tabletei in doua bucati. In acest fel puteti verifica mailul si folosi browserul de internet in cautarea unor informatii folositoare.

La aceasta tableta veti beneficia si de aplicatia Watch-On, care tine loc de telecomanda. Aceasta poate fi sincronizata foarte usor cu televizorul dumneavoastra si atata timp cat aveti telefonul langa dumneavoastra nu mai aveti nevoie sa cautati telecomanda pentru a comuta programul.

In concluzie, Galaxy Tab 3 de 8 inchi este una dintre cele mai bune solutii in ceea ce priveste tabletele de pe piata. Este mai ieftina decat produsul rivalilor de la Apple, iar daca sunteti un fan al sistemului de operare Android, in mod sigur o sa va placa aceasta tableta.