Ce Etape sa Parcurgi cand Cauti Apartamente de Inchiriat Craiova

de | apr. 27, 2020 | Afaceri

photo 1505881065931 c4bfb4151bec?ixlib=rb 1.2

Sectorul chiriilor este cel mai dinamic din piata imobiliara si cei ce cauta sa inchirieze un apartament se vor confrunta cu multe situatii. Din aceasta cauza, este indicat sa fii bine pregatit si sa iei cea mai buna decizie in legatura cu apartamente de inchiriat Craiova. Exista multe posibilitati si multe nevoi, iar acestea trebuie luate in considerare. Anunturi imobiliare se gasesc cel mai mult in mediul online, pe retele de socializare si pe site’uri de specialitate.

De ce apartamente de inchiriat Craiova

Persoanele doresc sa se mute in chirie din mai multe motive, poate studiaza in alt oras, lucreaza, sau pur si simplu vor sa fie pe cont propriu. Trebuie analizat ce fel de apartamente de inchiriat Craiova sunt preferate, si anume garsoniere, apartamente cu doua, trei sau patru camere. Decizia se poate lua si in functie de numarul de chiriasi si cu cate persoane planuiesti sa te muti. Amplasarea si confortul conteaza foarte mult, in ce zona se afla locuinta si ce grad de confort are, daca este moderna, utilata si mobilata complet.

Atunci cand vrei sa inchiriezi un apartament, este indicat sa parcurgi niste pasi, pentru a lua decizia potrivita. Dupa, poate fi prea tarziu pentru a te razgandi sau prea complicat pentru a relua procesul. Dupa o analiza amanuntita, iti poti da seama ce anume conteaza pentru tine si unde va merge o parte din venit. Astfel, urmatoarele puncte ar trebui sa fie pe lista:
• Identificarea nevoilor
• Stabilirea unei sume de bani ce va merge spre chirie si cheltuieli de intretinere
• Selectia de oferte
• Vizionarea apartamentelor ce corespund criteriilor
• Negocierea chiriei si a termenelor contractului

Unde gasesti anunturi imobiliare

photo 1547866751 446296f133ce?ixlib=rb 1.2

Majoritatea persoanelor cauta apartamente bine dotate, curate, in zone bune, si cu chirie decenta. Nu toti chiriasii stiu ce anume cauta si acest lucru poate fi confuz, deoarece rateaza ocazia de a gasi locuinta ideala. Trebuie luat in considerare orarul tau zilnic, distanta fata de institutul de invatamant, locul de munca, locurile de petrecere a timpului liber, stilul de viata, etc.. cele mai multe anunturi imobiliare se gasesc online si este atat de convenabil sa vizualizezi cat mai multe, sa citesti descrieri si sa vezi cum arata in poze.

Exista doua variante de a gasi chiria potrivita, sa cauti pe cont propriu sau prin intermediul agentiilor imobiliare. Daca mergi pe cont propriu, va trebui sa aloci timp anunturilor si sa vizitezi cat mai multe locuinte, in special sa negociezi pretul si termenii. Agentul imobiliar va face aceste lucruri pentru tine, dar va cere comision in schimb. Nu multi sunt dispusi sa il plateasca si prefera sa caute singuri. Avand in vedere site’urile din ziua de azi si cat de usor este sa cauti pe internet ceea ce iti trebuie, nu e de mirare ca majoritatea aleg sa se ocupe de acest aspect. Nu doar atat, dar anunturile pot fi filtrate in functie de necesitati si interese, pentru rezultate cat mai relevante.

Atunci cand cauto online, vei vedea diferite preturi pentru apartamente de inchiriat Craiova. Mai multi factori influenteaza suma finala, dar cel mai important este sa stabilesti cat iti poti permite sa platesti lunar. Nu doar chiria in sine conteaza, ci si cheltuielile cu intretinerea. Aceste costuri vor influenta bugetul total si este esential sa iti poti permite intreaga suma. La inceput, proprietarul poate cere garantie si acest lucru presupune in efort financiar in plus. Poate la prima vedere are sens sa alegi o chirie ieftina la celalalt capat al orasului, dar apoi vor interveni costurile cu transportul.

Dupa ce ai gasit cateva apartamente de inchiriat Craiova ce se potrivesc criteriilor, este momentul sa le vizionezi. Aceasta etapa necesita o atentie sporita, deoarece trebuie sa fii atent la toate detaliile, dar si sa faci o impresie buna proprietarului. Tinuta vestimentara ar trebui sa fie corespunzatoare si atitudinea potrivita. La final, sunt mai mari sansele sa pleci cu contractul de chirie semnat. Timpul este pretios pentru toata lumea, asa ca nu intarzia si prezinta-te cu persoana cu care doresti sa te muti, in cazul in care exista. Adopta o pozitie relaxata si calma si raspunde tuturor intrebarilor cu amabilitate.

Prorietarii vor dori sa afle cat mai multe informatii despre posibilii chiriasi, inclusiv unde studiaza/lucreaza, pentru a afla posibilitatile financiara. De asemenea, vor sa se asigure ca au de-a face cu o persoana serioasa si de incredere. Este si normal, deoarece vor sa lase locuinta pe maini bune si sa aiba garantia ca persoana va plati facturile la timp. Din pacate, au existat si cazuri neplacute in care chiriasii au plecat fara sa anunte sau fara sa plateasca facturile de intretinere. Nu toti au avut grija de apartamente de inchiriat Craiova si este de inteles ca proprietarii sa fie mai vigilenti.

Proprietarii pot adauga anunturi imobiliare online, pe diferite platforme, pentru a creste rata gasirii unui chirias. Nu toata lumea mai citeste ziarul in ziua de azi, majoritatea cauta pe internet si acest lucru reprezinta o oportunitate foarte buna de a promova produse/servicii. Anunturile ar trebui sa fie cat mai descriptive, sa includa informatii precum tipul de locuinta, numarul de camere, dotarile, zona, suprafata utila, etajul, pretul chiriei pe luna, daca este negociabil sau nu.

Site’urile cu anunturi imobiliare permit urcarea mai multor poze, pentru a capta atentia si a convinge vizitatorii sa acceseze titlurile. Pozele ar trebui sa fie de o calitate buna si facute in fiecare camera. In acest fel, persoanele interesate vor vedea cum arata locuinta si daca este pe placul lor, vor stabili o intalnire.

Nu toate site’urile cu anunturi imobiliare ofera aceleasi servicii, mai ales ca nu toate au un numar mare de vizitatori. Acest lucru conteaza foarte mult si creste rata de a gasi persoana potrivita pentru chirie. Ar trebui sa exista si multe filtre de cautare, inclusiv categorii relevante pentru incadrarea anunturilor. Site’urile sunt relevante si utile atat pentru proprietari, cat si pentru chiriasi, facilitand legaturile dintre cele doua categorii. Este foarte convenabil sa stai in confortul casei si sa postezi anunturi sau sa cauti apartamentul potrivit, indiferent de locatie si unde planuiesti sa te muti.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]