Avantaje pentru care trebuie neaparat sa-ti iei tuburi LED

de | apr. 4, 2020 | Home & Deco

De ce optezi si tu pentru un sistem de iluminat pe baza de LED

Utilizarea unui sistem de iluminat bazat pe tehnologie cu tuburi LED ofera foarte multe avantaje de care sa te bucuri si foarte multe motive pentru ca tu sa le alegi pentru locuinta ta.

Pe noul magazin online Electric Concept www.electric-concept.ro gasesti foarte multe modele de tuburi LED la pret extrem de accesibil si o calitate extraordinar de buna. Avand in vedere acest raport calitate-pret re vei bucura foarte mult timp de un iluminat durabil.
tuburi led
In continuarea acestui articol vei regasi cele mai inntalnite motive pentru care sa alegi si tu sisteme ce utilizeaza astfel de tejnologie inovativa.

Tuburi led – avantaje de top

  1. Tuburile LED de la Electric Concept ofera economie foarte buna la factura de curent electric. Cum asa? Pentru ca sunt mult mai benefice si energia este economisita cu pana la 50 de procente.
  2. Nu este nevoie sa inlocuiesti soclurile mai vezhi. Aceste tuburi cu tehnologie led se potrivesc de minune pe baza de dinainte.
  3. Un tub led are o durata de viata de pana la 50.000 de ore ceea ce inseamna ca poate dura chiar un an de zile, cu o tulizare de aproximativ 10 ore pe zi.
  4. Nu emit caldura sau raze uv daunatoare mediului inconjurator dar si ochiului uman.
  5. Finnd foarte placuta ochiului, lumina emanata de catre tuburi led este una naturala si dispersata in mod egal in toata incaperea.

Despre noul magazin online Electric Concept

Magazinul online Electric Concept este ales din ce in ce mai des de catre clientii care doresc sa isi schimbe tehnologia iluminatului din casa.

Ei aleg acest magazin pentru o serie mare de avantaje printre care se numara asa cum am zis si in inceputul acestui articol raportul calitate pret.

Mai mult decat atat, gama acestora este variata, produsele de o calitate inalta si cu odurata de viata incomparabila fata de sistemele de iluminat mai vechi. Alege Electric Concept, alege un viitor eco-friendly, o energie de calitate si preturi accesibile!

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]