De ce optezi si tu pentru un sistem de iluminat pe baza de LED

Utilizarea unui sistem de iluminat bazat pe tehnologie cu tuburi LED ofera foarte multe avantaje de care sa te bucuri si foarte multe motive pentru ca tu sa le alegi pentru locuinta ta.

Pe noul magazin online Electric Concept www.electric-concept.ro gasesti foarte multe modele de tuburi LED la pret extrem de accesibil si o calitate extraordinar de buna. Avand in vedere acest raport calitate-pret re vei bucura foarte mult timp de un iluminat durabil.
tuburi led
In continuarea acestui articol vei regasi cele mai inntalnite motive pentru care sa alegi si tu sisteme ce utilizeaza astfel de tejnologie inovativa.

Tuburi led – avantaje de top

  1. Tuburile LED de la Electric Concept ofera economie foarte buna la factura de curent electric. Cum asa? Pentru ca sunt mult mai benefice si energia este economisita cu pana la 50 de procente.
  2. Nu este nevoie sa inlocuiesti soclurile mai vezhi. Aceste tuburi cu tehnologie led se potrivesc de minune pe baza de dinainte.
  3. Un tub led are o durata de viata de pana la 50.000 de ore ceea ce inseamna ca poate dura chiar un an de zile, cu o tulizare de aproximativ 10 ore pe zi.
  4. Nu emit caldura sau raze uv daunatoare mediului inconjurator dar si ochiului uman.
  5. Finnd foarte placuta ochiului, lumina emanata de catre tuburi led este una naturala si dispersata in mod egal in toata incaperea.

Despre noul magazin online Electric Concept

Magazinul online Electric Concept este ales din ce in ce mai des de catre clientii care doresc sa isi schimbe tehnologia iluminatului din casa.

Ei aleg acest magazin pentru o serie mare de avantaje printre care se numara asa cum am zis si in inceputul acestui articol raportul calitate pret.

Mai mult decat atat, gama acestora este variata, produsele de o calitate inalta si cu odurata de viata incomparabila fata de sistemele de iluminat mai vechi. Alege Electric Concept, alege un viitor eco-friendly, o energie de calitate si preturi accesibile!