O optiune foarte des intalnita pentru a scapa de stratul excesiv de grasime si de celulita este tratamentul denumit criolipoliza. Oamenii apeleaza adesea la astfel de proceduri deoarece sunt cele mai rapide pentru procesul de slabire.

Prin intermediul acestei proceduri de criolipoliza, persoanele pot ajunge sa piarda chiar si 25% din stratul suparator de tesut adipos din zona aleasa pentru tratament. Un alt motiv de baza pentru care multe persoane aleg aceasta procedura cu popularitate crescuta este faptul ca nu este o procedura dureroasa si nici nu prezinta efecte adverse dupa terminarea sedintelor.

Toate femeile care au folosit si au beneficiat de acest tratament au fost multumite de rezultatele finale. Speram sa ii dati si dumneavoastra o sansa!

Cat dureaza sa vedem rezultate dupa criolipoliza?

Dupa tratamentul ales de dvs de criolipoliza puteti opta pentru efectuarea acestuia in mod obisnuit chiar si in zilele mai pline de activitati personale sau profesionale. Nu dureaza extrem de mult si il puteti inegra in rutina dumneavoastra. Fiecare tratament asa cum va spuneam anterior dureaza cam o ora, ceea ce inseamna ca, in acest timp pierzi mai multe calorii decat ai fi pierdut intr-o sala de fitness.
criolipoliza
Dupa aceasta sedinta de remodelare corporala pe care o gasim sub numele de criolipoliza se poate observa, de obicei, destul de repede o reducere semnificativa a continutului de grasime care pana acum v-a tot indispus. Este nevoie de cateva luni pentru a se obersva efectele. De ce atat va intrebati? Pentru ca dureaza ceva timp pentru ca organismul dumneavoastra sa proceseze procedura si sa elimine complet aportul de grasime.

Alege ofertele cilinicii de remodelare corporala Fysiogand

Nu veti mai avea prea curand o asa oportunitate sa obtineti o reconturare a corpului dumneavoastra atat de usor si rapid. Bucurati-va de aceasta oferta pe care Fysiogand v-o propune si stabiliti impreuna cu medicul specialist al dumneavoastra timpul si intensitatea tratamentului care vi se potriveste.

Indiferent ca sedintele de criolipoliza va atrag si au un pret foarte avantajos, trebuie sa luati in vedere contraindicatiile care te impiedica sa alegi aceasta procedura. De ce? Pentru a nu va confrunta cu alte afectiuni posibile dupa finalizarea tratamentului.

Fysiogand din Bucuresti te asteapta cu o echipa de specialisti instruiti!