Niste tuburi led sunt cele care folosest o tehnologie bazata me o dioda emitatoare de lumina. Tehnologia aceasta noua prezinta o serie de avantaje care face ca aceste tuburi sa inainte pe piata si sa inlocuiasca treptat celelalte metode invechite si anume iluminatul cu tuburi fluorescente.

Informatii si caracteristici de baza

Tuburile led sunt cunoscute si datorita formei pe care o au adica de tub. Aceasta forma face posibila dispersarea in mod egal a luminii.

Tehnologia led utilizata e catre aceste tuburi este una noua, inovativa, care arata succes in ceea ce propune inlocuirea vechii tehnologii care nu este atat de eficienta. Alegeti si dumneavoastra sa faceti o schimbare si sa alegeti o noua tehnologie care dureaza.

Avantaje de top in ceea ce priveste tehnologia pe care o utilizeaza tuburi led

Asa cum am mai spus si in randurile anterioare, aceasta noua tehnologie utilizeaza o diodo emitatoare de lumina. Este o tehnologie care avanseaza din ce in ce mai mult pe piata actuala. Fie ca este vorba de tuburi led, becuri sau spoturi, avantajalele prezentate sunt aceleasi.
tuburi led
In primul rand, vorbim despre un avantaj de baza si anume faptul ca aceste tuburi led economisesc in mod facil energia. Prin acest mod veti observa ca factura la curent va avea un tarif mult mai scazut comparativ cu lunile in care ati utilizat tehnologia invechita.

Sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator. Aceste corpuri cu tehnologie LED nu emit raze uv, nu emit caldura. Deci sunt niste corpul de iluminat eco friendly.

Mai mult decat atat, aceste corpuri de iluminat inteligente sunt foare usor de montat si nu neesita un alt corp de baza. In plus mai putem aminti faptul ca durata de viata a acestor corpuri de tip tuburi led este de pena la 50.000 de ore.

Alege tuburi led de la Led Concept

Led Concept este un site de tip magazin online ce vine in ajutorul tau cu solutii pentru iluminat led, un iluminat inteligent pentru casa ta.

Nu ezita si intra chiar acum pe site-ul lor se vezi o gama accesibila si de calitate ale iluminatului cu led!