Un salon evenimente este o incapere specializata in evenimente precomandate. Iata 5 argumente in favoarea alegerii unui salon evenimente: 

  • Poti selecta un meniu individual pentru fiecare eveniment comandat. In timpul gatitului, bucatarul este preocupat doar de comanda ta, asa ca isi arata toata priceperea culinara. Meniurile sunt preparate numai cu produse proaspete. 
  • Personalul isi desfasoara activitatea la cel mai inalt nivel. 
  • Costul mediu al unei comenzi intr-un salon de evenimente, este aproximativ acelasi ca intr-un restaurant bun. 
  • Daca ai inchiriat un salon evenimente, persoanele venite din exterior sunt excluse, deoarece managerii lucreaza pentru oaspetii unui singur eveniment. Persoanele aleatorii sunt escortate cu calm de personal. 

Alege un salon evenimente de la First Events & Wending 

Un salon de evenimente spatios si confortabil, asa cum este First Events & Weddings, poate gazdui cu usurinta toti invitatii, deoarece dispune de patru saloane cu capacitati diferite. Astfel, Salonul Giglio are o suprafata de 120 mp, putand primi un minimum de 30 de persoane si maximum 56 de persoane. Salonul Amarillis are o suprafata de 300 mp si poate primi un numar de maxim 150 de persoane si minim 70 persoane. Salonul Roma are o suprafata de 100 mp si poate gazdui 70 de persoane maxim si 30 de persoane minim. Salonul Milano este unul intim cu o suprafata de 45 mp, care permite un maxim de 30 de persoane 

Salon evenimenteDotari 

Toate cele patru saloane sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie, cum ar fi wi-fi, signalistica directionare, flipchart si marker, videoproiector, servicii tiparire si fotocopiere, ecran proiectie si multe altele. De asemenea, la dispozitia ta exista un pachet de servicii pentru grupuri, precum si servicii calificate pentru evenimente. Mai mult decat atat, la salonul de evenimente First Events & Weddings prin inchirierea unui salon evenimente, poti beneficia de catering, servicii electrician, scaune conferinta, mese conferinta. First Events & Weddings este un model de ospitalitate incomparabila. In saloanele de evenimente la nivel inalt, vei fi placut surprins de combinatia de confort si functionalitate ridicata. Decorate cu cea mai mare grija, spatioase si luminoase, saloanele de evenimente combina stilul si eleganta. Hotelul ospitalier, este amenajat la nivel european si poate fi ocupat de oaspetii care doresc sa se odihneasca peste noapte 

De ce sa alegi un salon evenimente? 

Salon de evenimente de la First Events & Weddings este perfect pentru nunti, botezuri, zile de nastere, evenimente corporatiste etc. Saloanele de evenimente sunt cu adevarat frumoase, in diferite stiluri, cu servicii la nivelul celor mai la moda restaurante pentru cei mai pretentiosi invitati, preturi rezonabile, combinate cu un confort si o calitate uimitoare. Daca intentionezi sa organizezi un eveniment pentru ziua de nastere, personalul restaurantului este gata sa iti ofere tot ajutorul. De-a lungul anilor au fost organizate evenimente pentru un numar diferit de invitati, astfel incat, se va tine cont de toate nuantele, numarul de invitati, preferintele gastronomice, capacitatile materiale ale oaspetilor, toate acestea fiind elementele de baza pentru o zi de nastere memorabila. Daca vrei sa inchiriezi un salon evenimente pentru o sarbatoare mare sau pur si simplu vrei sa reunesti angajatii, inchiriaza un salon evenimente pentru petreceri corporate. Ti se ofera meniuri delicioase si multe oportunitati suplimentare pentru clienti.