cel mai avantajos serviciu de amanet autoAmanetul auto este unul dintre cele mai avantajoase servicii de amanet de pe piata, oferind beneficiarului imprumuturi substantiale.

Asadar, daca te confrunti cu probleme financiare si ai impresia ca nu exista cale de iesire, trage aer in piep si relaxeaza-te. La Gold-Amanet beneficiezi de cel mai avantajos serviciu de amanet auto!

Gold-Amanet- profesionalism si calitate

Gold-Amanet este una dintre cele mai bune case de amanet din Bucresti, care ofera clientilor o gama completa de servicii de calitate. Avand o experienta destul de mare pe piata bucuresteana, Gold-Amanet a inteles ca foarte important este sa reusesti sa-ti fidelizezi clientii. De aceea, comisioanele percepute de casa de amanet din Bucuresti sunt cele mai avantajoase de pe piata.

Printre serviciile oferite de Gold-Amanet, intalnim, dupa cum spuneam serviciul de amanet auto.

Cum functioneaza amanetul auto?

Amanetul auto este un serviciu accesibil numai celor care au obligatoriu varsta minima implinita de 18 ani si sunt posesorii de drept ai unui autoturism. Gama de autoturisme acceptate de Gold-Amanet prin serviciul de amanet auto este diversificata, cel mai important fiind ca masina sa fie perfect functionala.

Dincolo de aceste aspecte, serviciul de amanet auto este unul destul de rapid, care se incheie in doar cateva minute! Haideti sa aflam cum!

In primul rand, urca-te in masina, ia cu tine actele care dovedesc ca este masina ta, nu uita buletinul si vino la sediul Gold-Amanet. Aici, unul dintre specialistii echipei te va servi prompt. Soliciti serviciul de amanet auto si vei asista la evaluarea tehnica a masinii tale. Evaluarea tehinica este o etapa obligatorie a serviciului de amanet electronice, intrucat aceasta constituie criteriul final in stabilirea unui pret.

La Gold-Amanet, prin amanetul auto, poti beneficia de pana la 75% din valoarea estimata a maisinii tale.
Site-ul casei de amanet www.gold-amanet.ro  iti sta la dispozitie oricand, pentru a-ti oferi informatii suplimentare privind amanetul auto, dar si celalalte servicii ale societatii.