A avea proteza mobila inseamna un numar infinit de probleme pe care le ai. Este neplacuta purtarea acesteia, iar noaptea cu siguranta nu isi doreste nimeni sa dea jos dantura pentru a putea dormi. Asadar, un implant este intotdeauna o solutie favorabila. Dental Privilege vine cu varianta unui Implant dentar Fast & Fixed, care reda zambetul cel nou in doar 24 de ore. Pentru a afla detalii despre acest lucru si despre procedura, poti intra pe site-ul celor de la Dental Privilege. Iata cateva informatii care te pot ajuta sa intelegi de ce este bine sa alegi implantul dentar Sky Fast &Fixed: 

Pretul este fix si ai toate informatiile inainte de a face procedura 

Pretul este desigur o preocupare pentru oricine isi doreste un implant. Asadar, este bine de stiut ca in cazul altor tipuri de proceduri de acest fel pot exista situatii neprevazute, datorate numarului mare de implanturi care se realizeaza. Asadar, pretul poate creste si pot fi amanate anumite etape din cauza reactiei organismului. Pretul din cadrul acestui tip de implant fast & fixed, este cunoscut din start. Nu pot aparea bani in plus care trebuie sa fie dati. Asadar, poti sa stai linistit/a in ceea ce priveste bugetul. Poti sa decizi inainte de a incepe lucrarea daca vrei sa faci implantul. Vei fi la curent cu tot ce inseamna procedura si cu orice cost existent.  

Este un sistem care iti protejeaza organismul prin numarul redus de implanturi necesare 

Numarul de implanturi este redus fata de alte tipuri de proceduri. Acesta are 6 in partea de sus si 4 in partea de jos a danturii. Asadar, prin forma lor si constructia bine gandita, pot sustine intreaga dantura pentru ca tu sa poti sa mananci fara grija orice iti doresti. Structura este rezistenta si te poti bucura de un zambet de milioane. Este bine sa stii ca numarul redus de implanturi nu iti supune corpul la acelasi tip de stres ca in cazul unui numar mult mai mare.  

Este revolutionar si pacientii sunt multumiti de urmarile placute  

Sunt multi pacienti care au trecut prin acest tip de procedura si care sunt multumiti de ceea ce se intampla. Au avut experiente frumoase, care le-au schimbat viata. Pot sa rada cu gura larg deschisa, pot sa manance de fata cu oricine si nu fug de ideea de a se face de ras in situatii nedorite. Sunt mai liberi, se bucura de viata si de relatiile lor de cuplu sau de familie. De asemenea iesirile cu prientenii sunt mult mai lejere, fara stresul de a aparea situatii in care poate sa alunece proteza. Acum totul este bine fixat si arata frumos. Astfel exista multe situatii sociale preferate, mai multe intalniri si o viata in general mai implinita. Dispar toate acele mici neplaceri pe care le aveau inainte de a face procedura. Acestea sunt legate de spalarea si dezinfectarea protezei, de igienizarea gurii, de modul in care mananca si de alimentele alese cu grija inainte de schimbare.  

Pentru mai multe detalii despre aceasta tehnica dentara poti gasi pe https://dentalprivilege.ro/fast-and-fixed-zambet-nou-in-24-de-ore/.