Sfaturile unui fotograf nunta – avantajele unei sedinte foto pe plaja

de | mart. 21, 2020 | Afaceri

Top 5 avantaje pe care sa le luati in considerare atunci cand organizati sedinta foto pe plaja

Sedinta foto de nunta este unul dintre cele mai importante aspecte la care trebuie sa va ganditi ca viitori miri, intrucat in urma acesteia, va veti bucura de imagini deosebite, minunate, pe care le veti avea pentru toata viata. Impreuna cu un fotograf de nunta puteti realiza o sedinta foto extraordinara pe plaja. Este vorba despre o idee excelenta, datorita careia veti avea parte de o experienta iesita din comun, care se deosebeste de sedintele foto clasice in parcuri sau in interiorul unui teatru sau a unei alte cladiri cu iz istoric.

O zi intreaga numai pentru voi doi

Daca alegeti sa faceti fotografiile de nunta la mare, pe plaja aveti posibilitatea de a va rezerva o zi intreaga numai pentru voi doi, o zi in care sa uitati de tot vacarmul care inconjoara perioada plina de ganduri in care va aflati atunci cand planuiti nunta. Este important sa va opriti din cand in cand si va amintiti ca motivul pentru care ati decis sa faceti acest pas important in viata voastra este pentru ca va iubiti si doriti sa fiti impreuna pana la final! O escapada la malul marii este o varianta excelenta prin care sa uitati de grijile de la serviciu, de alegerea florilor, a tortului sau de ceea ce isi doresc parintii vostri!

Fotografii ca-n reviste!

Un alt avantaj important de care va puteti bucura atunci cand faceti sedinta foto la malul marii este ca veti obtine fotografii ca-n reviste! Cu ajutorul unui fotograf nunta Bucuresti veti gasi ipostaze inedite in care sa pozati si veti reusi sa scapati de inhibitii. Este esential sa fiti naturali in fata obiectului, pentru ca imaginile nu mint niciodata.

Fericirea si zambetele vostre vor fi principalele ingrediente ale realizarii unui album foto deosebit, pe care sa il puteti privi cu mult drag peste ani si ani! Mai mult, atunci cand optati pentru o sedinta foto la malul marii, puteti sa va indreptati catre o plaja pustie, acolo unde sa fiti voi doi si, in acelasi timp puteti sa faceti poze atat la rasarit, atunci cand cerul va ofera un spectacol natural incredibil, cat si la apus, cand nuantele de mov, portocaliu si albastru va vor ajuta sa incadrati iubirea intr-un peisaj de poveste!

Libertate in miscare

Sedinta de foto pe plaja presupune mai mult confort si mai multa libertate in miscare, fata de situatiile in care ati alege sa faceti foto nunta intr-un alt tip de cadru. De exemplu, puteti face poze in picioarele goale, fara ca pantofii cu toc sa fie un impediment sau fara sa va faceti griji ca parul nu va sta perfect. Daca tineti cont de faptul ca iubirea este cea care trebuie sa primeze in fata obiectivului foto, atunci nimic nu va mai sta in cale! Lasati spiritul tanar din voi sa iasa la suprafa!

Costuri reduse

Din punct de vedere al bugetului de care aveti nevoie pentru a face sedinta foto la mare, costurile sunt intotdeauna mult mai mici decat daca ati vrea sa faceti fotografiile de nunta intr-un teatru sau intr-un alt tip de cladire cu valoare istorica. In general, tarifele percepute pentru sedintele foto profesionale sunt foarte mari. In loc sa mergeti intr-un loc in care sa va simtiti in permanenta constransi de ideea ca trebuie sa aratati impecabil, mai bine economisiti bani si aveti parte de libertate si de o zi intreaga in natura!

Elemente de recuzita naturale

Nu in ultimul rand, recomandat este sa tineti cont de faptul ca la mare, pe plaja va puteti folosi de elemente de recuzita foarte interesante. De exemplu, puteti face fotografie de nunta langa o barca pescareasa, pe stanci de care de izbesc valurile marii sau va puteti juca in diferite moduri cu nisipul, scriind aici mesaje de dragoste, din suflet. Practic, nu aveti nevoie decat de putina imaginatie pentru a transforma intreaga experienta intr-un basm, iar alaturi de un fotograf profesionist toate acestea devin realitate in imagini!

Nu va lasati coplesiti de toate lucrurile pe care le aveti de facut in preajma nuntii! Amintiti-va ca aceste momente sunt unice si trebuie sa le traiti din plin. Odihniti-va foarte bine inainte de sedinta foto, luati-va bunadispozitie in buzunar si dati frau liber imaginatiei!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]