Un eveniment festiv intr-un restaurant confortabil este o ocazie excelenta pentru a aduna o companie placuta de rude, prieteni si colegi. Pentru ca sarbatoarea sa se deruleze exact asa cum iti doresti, trebuie sa alegi un salon evenimente in locul potrivit si sa incredintezi profesionistilor, organizarea evenimentului. Pe cine sa contactezi si cum sa inchiriezi un salon evenimente Bucuresti ? Personalul prietenos al restaurantul First Events & Weddings ii va incanta pe oaspetii tai  cu nivelul ridicat de servicii prietenoase. Astfel, poti fi sigur ca totul va fi confortabil, gustos si distractiv, iar bucatarul restaurantului ii va incanta cu mancaruri uimitoare. Daca esti interesat, poti vizita site-ul nostru pentru a evalua saloanele de evenimente, pentru 30 de persoane, 100, 150 sau 300 . Zonele spatioase ale saloanelor, decorurile elegante si interioarele placute in toate simturile, garanteaza ca evenimentul tau va fi de neuitat. Cele patru saloane de evenimente spatioase vor satisface pe deplin nevoile oricarui client. 

Ce poti organiza intr-un salon evenimente First Events & Weddings? 

Intr-unul din cele patru saloane pot fi organizate:  

Nunta sau aniversare de nunta pentru cei dragi. Astazi, saloanele pentru nunta sunt rezervate din timp. De aceea este recomandabil ca marai sa arunce o privire mai atenta asupra unuia dintre saloanele restaurantului First Events & Weddings. Pentru o nunta, recomandabil este sa alegi Salonul Giglio care dispune de o suprafata de 120 mp pentru maxim 56 de persoane, sau salonul Amarillis cu o suprafata de 300 mp pentru maxim 150 de persoane.  

Eveniment corporatist. Pentru un eveniment corporatist sau o intalnire de afaceri poti alege Salonul Milano care dispune de o suprafata de 45 mp si poate gazdui circa 30 de persoane.  Salonul este amplasat intr-un loc convenabil si, in acest sens, Salonul Milano satisface pe deplin nevoile clientului.  

Ziua de nastere la restaurant. Daca la ziua de nastere ai invitat maxim 30 de persoane, Salonul Milano este cel mai bun format pentru a sarbatori o zi de nastere. Daca vorbim despre o aniversare mai ampla, poti alege Salonul Roma care dispune de o suprafata de 100 mp si poate gazdui maxim 70 de persoane.   

Caracteristici restaurant 

Saloanele de evenimente din restaurantul First Events & Weddings sunt decorate in culori calde, iar elementele interioare sunt realizate intr-un stil clasic. Imprejurimile originale creeaza o atmosfera nobila si in acelasi timp confortabila in oricare dintre cele patru saloane. Intr-un salon mic, poti aduna o companie mica pentru a sarbatori  un eveniment important. Un salon evenimente mare este locul pentru evenimente mai mari. Indiferent de salonul in care decizi sa iti organizezi evenimentul, fiecare oaspete se poate simti ca acasa, stand intr-un scaun confortabil, bucurandu-se de relaxare si de delicioasele preparate.  

Salon evenimente confortabil  

Daca esti interesat sa inchiriezi un salon evenimente de la First Events & Weddings pentru 10-30 de persoane, foloseste oferta restaurantului noastra. Aici poti organiza o nunta, o zi de nastere, un eveniment pentru angajati, o intalnire de absolvire, un botez, ziua copilului sau orice alt eveniment. Saloanele de evenimente First Events & Weddings se deosebesc prin confort deosebit si un nivel ridicat de servicii la preturi fara concurenta.