soareci-sobolaniIn timp ce soarecii sunt mai retrasi si mai timizi, sobolanii sunt mult mai agresivi si mai aventurosi, fiind o reala problema pentru casa si sanatatea unui om. Sobolanii se strecoara si incep sa traiasca in spatiile acoperite, intrand pe conducte si tevi si deteriorand infrastructura. De asemenea, sobolanii mesteca firele si cablurile, cauzand deseori incendii in casele oamenilor.

Un alt motiv pentru care sobolanii sunt foarte periculosi este faptul ca acestia transporta o multime de paraziti daunatori, putand raspandi o multime de boli grave. Ciuma bubonica, de asemenea, cunoscuta sub numele de “Moartea neagra” este boala raspandita de parazitii Yersinia pestis, paraziti ce locuiesc in sobolani, in puricii sobolanilor si, totodata, in excrementele acestor rozatoare.

Pentru a scapa de sobolani sau pentru a preveni infestarea casei cu sobolani, aveti nevoie de un firma specializata in deratizarea daunatorilor precum DDD Bucuresti. Daca doriti sa actionati de unul singur si veti pune otrava prin casa pentru a elimina rozatoarele, aceasta substanta va ucide o parte din sobolani, insa acestia vor fi lasati sa putrezeasca acolo, iar corpurile lor vor dainui inca in spatiile casei tale. Sobolanii si soarecii se strecoara prin cele mai mici locuri si, de aceea, intreaga structura a locuintei tale trebuie sa fie verificata de cineva care are experienta vasta in acest domeniu. Firmele specializate in acest domeniu pot detine sub control exterminarea eficienta a sobolanilor, indiferent de marimea populatiei acestora in casa dumneavoastra. Prin experienta si cunostintele lor, exterminatorii vor folosi capcane eficiente cu care vor prinde toate rozatoarele, vor sigila complet toate spatiile prin care obisnuiesc sobolanii sa intre, astfel incat sa previna urmatoarele invazii.

Un alt beneficiu de a apela la o firma specializata este faptul ca astfel puteti primi sfaturi personalizate pentru proprietatea dumneavoastra. Exterminatorii profesionisti sunt familiarizati cu tot felul de infestari cu sobolani. Ca atare, ei stiu la ce sa va asteptati si va pot ajuta sa preveniti problemele similare in viitor. Si nu in ultimul rand preturile serviciilor de deratizare sunt acceptabile.