aparatura medicala bucurestiAi facut toate demersurile necesare pentru a-ti deschide o clinica privata, insa acum iti ramane sa o si utilezi cu aparatura medica necesara. Piata romaneasca de aparatura medicala, a inflorit in ultimii ani, astfel ca deciziile pe care le vei lua, vor fi pe cat de simple, pe atat de complicate.

In randurile de mai jos, vom incerca sa iti prezentam avantajele pe care noi consideram ca le ai putea avea, daca vei achizitiona aceasta aparatura medicala de la firmele romanesti din piata, piata care s-ar putea sa te socheze la inceput, variantele fiind extraordinar de multe.

Oferta de aparatura medicala din Romania

Fie ca ai nevoie de un ecograf, un radiograf, sau poate chiar un RMN, costurile de achizitie sunt destul de mari. Firmele de aparatura medicala din Bucuresti si nu numai, iti vor oferi insa, preturi mult mai mici decat orice alta firma de aparatura medicala din afara tarii. De ce? In primul rand pentru ca deja au niste contracte negociate cu fabricile mari de aparatura medicala din Europa, contracte negociate pe un volum la care tu nu o sa poti sa te raportezi cand deschizi o clinica privata.

Plaja mare de oferte din piata, face ca pretul sa scada exponential. Cauta o firma de aparatura medicala de unde sa poti sa cumperi cat mai multe produse deodata, asta iti va facilita negocierea pe care o vei face la pretul de achizitie.

In functie de volumul de achizitie, poti negocia si plata esalonata in cat mai multe rate, asta binenteles depinde si de fondurile pe care le ai si cat esti dispus sa platesti aparatura medicala in rate sau nu. Incearca sa iei oferte de la cat mai multe de astfel de firme, nu te bucura de beneficiile pe care ti le ofera primul agent de vanzari, de la prima firma de aparatura medicala contactata.