9 sfaturi de la un fotograf nunta de care trebuie sa tineti cont pentru o experienta de neuitat!

de | feb. 5, 2020 | Afaceri

Ai spus ,,Da” si urmeaza sa ai parte de nunta ca in povesti pe care ai visat-o dintotdeauna? Descoperiti impreuna care sunt elementele de care trebuie sa tineti cont pentru a va bucura de o sedinta foto de nunta incredibila si spectaculoasa! In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele sfaturi pe care trebuie sa le aveti in vedere in ziua cea mare!

Postura corpului

Colaborand cu un fotograf profesionist, veti descoperi care sunt principalele pozitii cu ajutorul carora sa sa obtineti imagini minunate, care sa va avantajeze. Postura corpului joaca un rol esential in cadrul oricarei sedinte foto, asa ca nu uitati sa va controlati trupul foarte bine, dar si sa va purtati cat mai natural!

Locatia potrivita

Un alt element caruia trebuie sa ii acordati o atentie deosebita cand vine vorba despre sedinta foto de nunta este locatia. O puteti alege in functie de tematica generala a intregului eveniment sau in functie de preferintele personale si de anotimp. De exemplu, atunci cand este frumos afara si vremea este una favorabila, un fotograf  nunta Bucuresti poate surprinde cadre deosebite in natura.

Fie ca mergeti in apropierea unui lac sau intr-o padure, cu siguranta va veti bucura de intreaga experienta! Daca preferati o varianta sigura, cu ajutorul careia sa nu depindeti de vreme, puteti face sedinta foto intr-un muzeu sau intr-un teatru, insa in aceasta situatie trebuie sa va asigurati ca accesul va este permis si ca achitati taxa foto aferenta.

Organizati sedinta foto intr-o zi speciala

Atunci cand programati cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi, veti fi extrem de obositi, iar acest lucru se va vedea in poze. Recomandat este sa va alocati o zi intreaga pentru sedinta foto, astfel incat sa fiti odihniti si relaxati si sa va bucurati cu adevarat de aceasta! Stabiliti o zi anume cu cel mai bun fotograf nunta, astfel incat sa aveti suficient timp pentru a realiza cele mai spectaculoase poze, dar si sa schimbati locatia de mai multe ori, daca va doriti acest lucru.

Fiti naturali!

Lucrand cu un fotograf nunta Bucuresti, trebuie sa fiti constienti de faptul ca naturaletea este un element cheie pentru obtinerea unor fotografii deosebite. Scapati de inhibitii in fata camerei si purtati-va normal, ca si cum ati numai voi doi in locatia pe care ati ales-o. Privirile, gesturile, iubirea pe care v-o purtati unul altuia – toate acestea se vor vedea al finalul sedintei foto!

Recuzita

Pentru a adauga culoare in sedinta voastra foto, folositi elemente de recuzita care sa va puna frumos in valoare. In acest mod, veti reusi sa transformati aceasta experienta intr-una minunata! Pancarte cu mesaje, baloane, esarfe – toate acestea sunt idei deosebite, pe care le puteti lua in calcul pentru ziua cea mare. Jucati-va cu ele, iar sedinta va fi presarata cu zambete si voie buna!

Odihniti-va!

Cu o seara inainte de realizarea sedintei foto asigurati-va ca dormiti suficient de mult! Este esential sa fiti odihniti pentru a avea parte de o experienta deosebita. In caz contrar, vei fi indispusi si nu veti avea starea necesara pentru a poza si pentru a fi atenti la detalii care intr-adevara conteaza! Mai mult, nu este exclus ca in imagini sa aveti cearcane, indiferent cat de bine ar lucra fotograful pe care il alegeti!

Machiajul conteaza!

Pentru a arata impecabil in fotografii, trebuie sa apelati la specialisti in domeniul make-up-ului, care sa va ofere un look perfect in ziua cea mare. Fireste, viitoarele mirese au nevoie de un tratament aparte, insa si domnii trebuie sa arate ingrijit, pentru ca albumul foto sa fie impecabil!

Tinand cont de toate sfaturile prezentate anterior, fara indoiala veti avea parte de o experienta extrem de placuta in timpul sedintei foto de nunta, iar peste ani veti putea privi albumul foto cu drag si va veti aminti de aceasta zi cu emotie! Incercati sa va eliberati de toata tensiunea si oboseala acumulate in ultima perioada si amintiti-va ca cel mai important este sa va impartasiti dragostea si sa pasiti pe acelasi drum cu incredere si cu zambetul pe buze! Colaborati indeaproape cu fotograful si totul va fi excelent!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]