Situat în districtul Otopeni de pe str. crizantemelor, la 2 km sud-est de aeroportul otopeni, este cel mai aglomerat nod de transport din Romania, care oferă aproape 60 de milioane de pasageri în fiecare an. Conducerea din bucuresti poate fi o adiere sau o problemă neobișnuită în funcție de trafic, cu timp de conducere tipic în jur de o oră. Puteți ajunge la aeroport din otopeni, fie prin bucuresti sau dinspre pitesti. Multe companii aeriene internaționale solicită să ajungeți cu trei ore înainte de zborul nostru, așa că asigurați-vă că verificați în timp ce politica companiei aeriene și planificați în consecință. De asemenea, trebuie să rețineți că numeroasele terminale de la aeroport sunt destul de răspândite, astfel încât pentru a ajunge la terminalul 1 va fi nevoie de o rută diferită către terminalul 4, terminalul 5 sau oricare dintre celelalte.

Parcare la aeroport poate fi cea mai convenabilă opțiune, dar cu tarife începând de la 10lei pe zi și fără reducere pentru parcarea pe termen lung, cu siguranță este cea mai scumpă la aeroport. În plus, dacă aveți o mașină mai mare ca un SUV, este posibil să vi se plătească taxe suplimentare. Din fericire, dacă vă deplasați către parcare otopeni, dar doriți să evitați tarifele costisitoare de parcare pe aeroport, există o serie de opțiuni de parcare cu reduceri care pot fi găsite în afara site-ului. Pentru a găsi cea mai bună opțiune de parcare ieftină pentru dvs. și nevoile dvs., am ales trei dintre cele mai bune loturi din afara site-ului care oferă acces facil la aeroportul otopeni din bucuresti, pe care îl puteți citi mai jos.

parkandgo.ro este opțiunea noastră de parcare preferată în apropierea aeroportului otopeni pentru parcarea pe termen scurt sau lung. Acesta este situat la 2 km de aeroport și oferă parcare cu valet în aer liber în parcarea sa comercială, pentru tarife începând de la 10lei pe zi. Șoferii pot face check-in fie la birou, fie în parcare, iar însoțitorii vor fi la îndemână pentru a-ți încărca bagajele în autobuzul de transfer gratuit (care circulă la fiecare 10 minute zilnic), apoi va parca mașina pentru tine. Serviciile și facilitățile de la fața locului includ WiFi gratuit, aparate bancomate, distribuitoare automate care vând gustări și băuturi, toalete și securitate 24 de ore. Există și o politică de anulare generoasă, șoferii putând să își anuleze rezervarea până la ora de check-in și să primească în continuare o rambursare completă.

Noi recomandam parkandgo ca fiind cea mai buna parcare aeroport otopeni fiind cea mai ieftina si cu cele mai bunde servicii.