serviciile firmelor de deratizareCa locuiesti la oras, ca locuiesti in mediul rural, mai putin important pentru rozatoarele daunatoare. Important pentru ele este sa aiba la indemana sursa de hrana si apa necesare unui trai indelungat. Iar pe-acestea orice gospodarie le ofera cu varf si indensat. Asa ca, daca cumva iti faceai iluzii ca esti ferit de pericolul soarecilor si sobolanilor, acum este momentul sa te razgandesti.

Soarecii si sobolanii sunt cele mai raspandite specii de rozatoare daunatoare de la noi din tara. Populatia acestora masoara dublul populatiei Romaniei. Acest lucru se datoreaza ritmului ingrijorator de reproducere a acestora, dar si rezistentei la medii nefavorabile dezvoltarii lor. Soarecii si sobolanii rezista fara mancare si/sau apa de 10 ori mai mult decat o camila.

Adevaratul pericol, pe langa ca provoaca daune materiale rozand tot ce le iese in cale, consta in faptul ca rozatoarele daunatoare ameninta sanatatea noastra si a celor din jur. Acestea sunt purtatoarele unor boli foarte grave, care se transmit direct si indirect, atat omului cat si animalelor de companie si/sau domestice.
Odata ce constati prezenta rozatoarelor daunatoare in imobila, este indicat sa iei masuri drastice, imediate.

Cum scap de soareci si sobolani?

Daca ai ajuns la concluzia ca gazduiesti aceste mici daunatoare, nu-ti recomandam sa dai fuga la magazinul din colt pentru a cumpara cine stie ce substanta otravitoare. Desi nu multi, vor fi bani aruncati degeaba. Nu te apuca nici sa mesteresti capcane artizanale. Va si timp, de asemenea, pierdut! Alege calea cea mai sigura si mai rapida- serviciile firmelor de deratizare.

In ce constau serviciile firmei de deratizare

Firma de deratizare intreprinde actiunea de prevenire si combatere a rozatoarelor daunatoare dintr-un spatiu bine delimitat. In desfasurarea acestor actiuni, firma de deratizare se foloseste de aparatura performanta, care promite o eficienta de pana la 100%. De asemenea, substantele folosite de firma de deratizare sunt substante profesionale, care nu dau nicio sansa de supravieturile invadatorilor daunatori.

Ca si recomandare in ceea ce priveste firma de deratizare, va prezentam DDD-Iasi.

DDD-Iasi- servicii profesionale de deratizare

DDD-Iasi este o firma de deratizare profesionala, care se bucura de o experienta vasta in domeniul DDD. De-a lungul activitatii firma de deratizare din Iasi a reusit sa-si castige peste 1000 de clienti multumiti, care revin ori de cate ori este nevoie.

Echipa DDD-Iasi este formata numai din experti, care isi dedica timpul perfectionarii metodelor de lucru.
Detalii privind firma de deratizare din Iasi si serviciile oferite de aceasta, gasiti pe www.ddd-iasi.ro. Alegeti sa colaborati cu niste adevarati profesionisti, care nu va vor face sa regretati banii dati!