Dormitor NOU cu ajutorul unor lenjerii bumbac satinat!

de | dec. 6, 2019 | Home & Deco

Acest sezon este perfect pentru achizitionarea unor lenjerii bumbac satinat.
Vor urma cateva sarbatori importante, iar cadoul perfect poate fi un set de lenjerii de pat din bumbac satinat. De asemenea, este si cea mai buna ocazie de a cumpara pentru camerele tale diverse astfel de asternuturi care in acelasi timp au si o calitate crescuta.

Seturile de aceste asternuturi imbina in acelasi timp o calitate excelenta cu un pret potrivit oricarui client.

Este bine sa ai in casa ta mai multe seturi pentru a le schimba oricand iti doresti. Acum este sezonul reducerilor, este cea mai buna ocazie pentru tine.
lenjerii bumbac satinat

Cum sunt fabricate aceste lenjerii bumbac satinat?

In primul rand, numarul de fire raportat la centimetrul patrat pentru tesatura unei lenjerii bumbac satinat porneste de undeva de la aproximativ 120 fire. Acest numar reprezinta masura care indica nu doar asprimea, ci mai de graba, finetea respectivelor tesaturi. Acest lucru inseamna ca, in general, daca exista un numar mare al firelor pe cm patrat, ne va indica faptul ca exista o calitate mai crescuta a tesaturii.

Raportat la cazul unor astfel de asternuturi satinate, materialul care predomina, in mare parte este bumbacul. De ce? Din simplul motiv ca sunt mai calitative si ca ajuta la o intretinere mult mai usoara. De altfel, aspectul placut si popularitatea acestora in timp face ca denumirea sa ramana cunoscuta drept lenjerii de pat din bumbac satinat.

Mai nou, in zilele noastre, procesul de fabricatie a suferit cateva modificari. Cu alte cuvinte, firele sunt acum mercerizate. Ce inseamna acest lucru? Inseamna un proces chimic de tratare a firelor ori a tesaturilor din bumbac cu o anumita solutie. Adesea din hidroxid de sodiu, cu scopul de a le face mult mai netede si mai matasoase. Tot in urma acestui proces, seturile de astfel de asternuturi pentru dormitor pot deveni mai compacte si chiar mai rezistente.

De asemenea, in cazul produselor cu fire mercerizate, vopseaua se va fixa mult mai bine, fiind mai durabila.

Nu uitati ca materialul unor astfel de asternuturi pentru dormitor va rezista mai mult timp datorita densitatii tesaturii si a materialelor calitative care intra in compozitia lor.

De unde poti achizitiona aceste asternuturi?

Patone este un nou magazin online de lenjerii de pat in care veti gasi si asternuturi pentru dormitor la cele mai bune preturi. Va asteptam pe site pentru a va alege lenjeria de pat dorita sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0726513956.
Seturile de lenjerii de pat bumbac satinat imbina in acelasi timp o calitate excelenta cu un pret potrivit oricarui client.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]