Acest sezon este perfect pentru achizitionarea unor lenjerii bumbac satinat.
Vor urma cateva sarbatori importante, iar cadoul perfect poate fi un set de lenjerii de pat din bumbac satinat. De asemenea, este si cea mai buna ocazie de a cumpara pentru camerele tale diverse astfel de asternuturi care in acelasi timp au si o calitate crescuta.

Seturile de aceste asternuturi imbina in acelasi timp o calitate excelenta cu un pret potrivit oricarui client.

Este bine sa ai in casa ta mai multe seturi pentru a le schimba oricand iti doresti. Acum este sezonul reducerilor, este cea mai buna ocazie pentru tine.
lenjerii bumbac satinat

Cum sunt fabricate aceste lenjerii bumbac satinat?

In primul rand, numarul de fire raportat la centimetrul patrat pentru tesatura unei lenjerii bumbac satinat porneste de undeva de la aproximativ 120 fire. Acest numar reprezinta masura care indica nu doar asprimea, ci mai de graba, finetea respectivelor tesaturi. Acest lucru inseamna ca, in general, daca exista un numar mare al firelor pe cm patrat, ne va indica faptul ca exista o calitate mai crescuta a tesaturii.

Raportat la cazul unor astfel de asternuturi satinate, materialul care predomina, in mare parte este bumbacul. De ce? Din simplul motiv ca sunt mai calitative si ca ajuta la o intretinere mult mai usoara. De altfel, aspectul placut si popularitatea acestora in timp face ca denumirea sa ramana cunoscuta drept lenjerii de pat din bumbac satinat.

Mai nou, in zilele noastre, procesul de fabricatie a suferit cateva modificari. Cu alte cuvinte, firele sunt acum mercerizate. Ce inseamna acest lucru? Inseamna un proces chimic de tratare a firelor ori a tesaturilor din bumbac cu o anumita solutie. Adesea din hidroxid de sodiu, cu scopul de a le face mult mai netede si mai matasoase. Tot in urma acestui proces, seturile de astfel de asternuturi pentru dormitor pot deveni mai compacte si chiar mai rezistente.

De asemenea, in cazul produselor cu fire mercerizate, vopseaua se va fixa mult mai bine, fiind mai durabila.

Nu uitati ca materialul unor astfel de asternuturi pentru dormitor va rezista mai mult timp datorita densitatii tesaturii si a materialelor calitative care intra in compozitia lor.

De unde poti achizitiona aceste asternuturi?

Patone este un nou magazin online de lenjerii de pat in care veti gasi si asternuturi pentru dormitor la cele mai bune preturi. Va asteptam pe site pentru a va alege lenjeria de pat dorita sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0726513956.
Seturile de lenjerii de pat bumbac satinat imbina in acelasi timp o calitate excelenta cu un pret potrivit oricarui client.