Tratamente faciale pentru o primavara de vis

de | mai 5, 2015 | Servicii

Pentru ca a venit primavara, iar caldurile cresc simtitor, tenul nostru are nevoie de o ingrijire optima, care sa-l mentina sanatos, tanar si frumos.

Odata cu venirea vremii frumoase, femeile incep sa se agite. Sunt precum titirezul de colo-colo, facand pregatiri intense, pentru a nu fi luate pe nepregatite de noul sezon. Unele isi propun sa piarda cele cateva kilograme in plus, altele isi innoiesc cu spor garderoba si tot asa. Nu uitati, insa, doamnelor si domnisoarelor, ca tenul, inainte de toate, este cel care are nevoie de o ingrijire in profunzime, pentru a putea face fata schimbarilor de mediu care urmeaza sa vina.

Rasfata-te cu cele mai bune tratamente faciale oferite de Patio Studio!

Tratamente faciale profesionale

Patio Studio este un salon care ofera tratamente faciale in Bucuresti, la preturi cu adevarat avantajoase. Desi, nu de foarte mult timp deschis, Patio Studio ofera clientelor sale o experienta de salon clasica- ambianta placuta, relaxanta, aparatura profesionala de ultima generatie, produse profesionale de cosmetica si o echipa formata numai din specialisti.

Patio Studio este, am putea spune, un salon de infrumusetare atipic pe piata din Romania, la ora actuala. Bucurandu-se de o locatie exclusivista, in incinta Baneasa Shopping City, Patio Studio insa nu practica deloc filosofia preturilor piperate. Din contra, aici, beneficiezi de tratamentele faciale Bucuresti la preturi accesibile oricui.

Tratamentele faciale in Bucuresti oferite de Patio Studio se fac remarcare prin profesionalism si calitatea ireprosabila.

Apeland la tratamentele faciale Bucuresti, beneficiezi de o ingrijire intensa a tenului tau, oferindu-i vitalitatea si stralucirea de care avea nevoie. In primul rand, prin tratamentele faciale Bucuresti beneficiezi de o curatare in profunzime a tenului, realizata cu ajutorul scrub-ului s.a. Apoi, tratamentele faciale Bucuresti au rolul de a realiza si o extractie a comedoanelor si punctelor albe. Acest lucru se poate face numai apeland la un specialist in tratamente faciale Bucuresti, intrucat presupune utilizarea unor ace sterile.

De asemenea, daca va confruntati cu problema unui ten uscat, tratamentele faciale Bucuresti, prin intermediul mastilor si cremelor folosite in masaj, ofera o hidratare intensa pielii tale.

La Patio Studio tratamentele faciale sunt impartie in doua pachete avantajoase, accesibile oricui.

Intra pe www.patiostudio.ro si afla mai multe informatii privind serviciile salonului de infrumusetare din Bucuresti.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]