Tehnologia Light Emitting Diode

Nu este nou faptul ca din ce in ce mai multe persoane aleg tehnologia led in detrimentul produselor clasice, dar si invechite in acest moment. Asadar, incet incet, aceste tuburi led despre care va vom vorbi astazi vor inlocui tuburile incandescente, compact fluorescente.

De ce se intampla acest lucru? De ce este din ce in ce mai cautata aceasta tehnologie? Ei bine, acest lucru se intampla datorita faptului ca aceste produse care folosesc tehnologia led precum tuburi led, imbina cele mai cautate caracteristici cautate de consumatori si anume eficinta, siguranta si economie cat mai mare la factura electrica.
tuburi led
Un alt lucru pentru care aceste tuburi led sunt atat de cautate este faptul ca ele nu necesita un timp de incalzire pentru a se aprinde si se aprind instantaneu.

Cele mai cunoscute avantaje – tuburi led

Trebuie sa stiti ca daca veti alege tuburi led de la Electric Concept va veti bucura de foarte multe avantaje ale tehnologie pe care o detin si anume tehnologia LED, prescurtarea de la Light Emitting Diode. Aceasta tehnologie este cunsocuta tocmai pentru consumult de energie scazut pe care il ofera.

Vrei si tu tuburi led de la noul magazin online electric concept? Iata de cate avantaje te vei bucura:

  • Reglajul fluxului de lumina: in functie de activitatea pe care o aveti, aceste tuburi led va ofera posibilitatea sa reglati fluxul de lumina;
  • Datorita faptului ca aceste tuburi led au aceeasi forma cu tuburile clasice mai vechi. In asa fel nu vei fi nevoit sa schimbi toate corpurile de iluminat din casa ta;
  • Intensitatea luminozitatii ale acestor poduse de iluminat de la Electric Conecept va ramane aceeasi pe toata durata vietii lor si nu va scadea o data cu timpul;

Puteti alege mai multe tipuri de lumina in functie de preferinta. Asadar, puteti opta pentru lumina calda si rece. Ceea ce trebuie sa va aducem la cunostinta este faptul ca lumina de tip calda este mult mai placuta pt ochi in timp ce cea rece este destinata spatiilor industriale mai mari sau a halelor. Totul depinde de preferinta ta.

Calitate si tuburi led la Electric Concept

Alege si tu un iluminat inteligent de la Electric Concept si bucura-te de astistenta online, preturi wow si calitate inalta. Poti oferi un design cu totul nou locuintei tale cu noua tehnologie si cea mai cautata de pe piata, si anume Light Emitting Diode care te ajuta sa ecomomisesti energia electrica.

Alege becuri led, spoturi led, aplice led si multe altele! Alege un iluminat de calitate.