Afla noile informatii despre spoturi LED de la Led Concept!

de | nov. 27, 2019 | Servicii, Home & Deco

In ceea ce priveste intreaga industrie a celor ce produc tot felul de corpuri de iluminat putem spune cu certitudine ca se afla intr-o continua dezvoltare. In acest spirit au aparut si noi forme de iluminat cu am ar fi ce prin spoturi led, cunoscute acum pe intreg globul.
Inca de la momentul lansarii pe piata, aceste spoturi led s-au bucurat de un succes masiv deaorece au adus alte caracteristici corpurilor de iluminat cu tehnologie led. Integrabilitatea si forma pe care acestea o poseda constituie principalele noutati aduse pe piata.

Aceste plusuri nu sunt insa singurele. Fata de alte generatii si tehnologii anterioare, exista o serie de alte avantaje care pot influenta decizia de cumparare. Printre acestea se numara performantele, avantajele auxiliare sau inovatiile.
spoturi LEd

Unde poti amplasa aceste sisteme de iluminat?

LED Concept te ajuta cu idei inovative de amplasare:

 • Ai grija sa ai in vedere in ce perioada a zilei va fi folosita mai mult camera pe care doresti sa o decorezi;
  Gandeste-te daca vor fi practicate activitati de tipul lecturii, lucrului la birou, dormitului ori primirii musafirilor;
 • Priviti cu atentia si incercati sa va dati seama care parte a camerei respective are nevoie de mai multa lumina.
 • Ce tip de lumina veti utiliza in acea incapere? Pentru citit se recomanda amplasarea unor spoturi led in tavan. Tot in tavan se recomanda montarea unor spoturil led ajustabile si in cazul privitului la televizor pentru a nu afecta imaginea.

Noile spoturi led iti asigura un plus de siguranta!

Avand tehnologia de ultima generatie in materie de iluminat, aceste spoturi led scapa de un viciu prezente la toate celelalte tehnologii din trecut. Astfel, ele reusesc sa creeze lumina fara a rezulta in paralel caldura, lucru care scade in mod semnificativ sansele producerii unui incendiu de proportii.

De semenea atunci cand trebuie schimbat dupa o perioade de functionare, acest lucru se poate realiza foarte usor deoarece el nu se incinge si astfel nu poate cauza un accident pentru cel ce doreste a face acest lucru.

In ceea ce priveste consumul, noile spoturi led sunt printre cele mai economice corpuri de iluminat. Ca si dovada au fost facute studii ce arata faptul ca un astfel de exemplar poate avea si cu pana la 5000 de ore de functionare in plus fata de cel mai de seama reprezentat al generatiilor anterioare. De asemenea, demn de notat este si faptul ca nu se face niciun fel de compromis in dreptul performantei.

Un alt mare avantaj care ar trebui sa constituie un factor decizional in procesul de achizitionare consta in faptul ca aceste corpuri de iluminat nu au nevoie de timp de asteptare pentru a ajunge la intensitatea lumioasa maxima.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.966)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.056)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.195)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]