In ceea ce priveste intreaga industrie a celor ce produc tot felul de corpuri de iluminat putem spune cu certitudine ca se afla intr-o continua dezvoltare. In acest spirit au aparut si noi forme de iluminat cu am ar fi ce prin spoturi led, cunoscute acum pe intreg globul.
Inca de la momentul lansarii pe piata, aceste spoturi led s-au bucurat de un succes masiv deaorece au adus alte caracteristici corpurilor de iluminat cu tehnologie led. Integrabilitatea si forma pe care acestea o poseda constituie principalele noutati aduse pe piata.

Aceste plusuri nu sunt insa singurele. Fata de alte generatii si tehnologii anterioare, exista o serie de alte avantaje care pot influenta decizia de cumparare. Printre acestea se numara performantele, avantajele auxiliare sau inovatiile.
spoturi LEd

Unde poti amplasa aceste sisteme de iluminat?

LED Concept te ajuta cu idei inovative de amplasare:

  • Ai grija sa ai in vedere in ce perioada a zilei va fi folosita mai mult camera pe care doresti sa o decorezi;
    Gandeste-te daca vor fi practicate activitati de tipul lecturii, lucrului la birou, dormitului ori primirii musafirilor;
  • Priviti cu atentia si incercati sa va dati seama care parte a camerei respective are nevoie de mai multa lumina.
  • Ce tip de lumina veti utiliza in acea incapere? Pentru citit se recomanda amplasarea unor spoturi led in tavan. Tot in tavan se recomanda montarea unor spoturil led ajustabile si in cazul privitului la televizor pentru a nu afecta imaginea.

Noile spoturi led iti asigura un plus de siguranta!

Avand tehnologia de ultima generatie in materie de iluminat, aceste spoturi led scapa de un viciu prezente la toate celelalte tehnologii din trecut. Astfel, ele reusesc sa creeze lumina fara a rezulta in paralel caldura, lucru care scade in mod semnificativ sansele producerii unui incendiu de proportii.

De semenea atunci cand trebuie schimbat dupa o perioade de functionare, acest lucru se poate realiza foarte usor deoarece el nu se incinge si astfel nu poate cauza un accident pentru cel ce doreste a face acest lucru.

In ceea ce priveste consumul, noile spoturi led sunt printre cele mai economice corpuri de iluminat. Ca si dovada au fost facute studii ce arata faptul ca un astfel de exemplar poate avea si cu pana la 5000 de ore de functionare in plus fata de cel mai de seama reprezentat al generatiilor anterioare. De asemenea, demn de notat este si faptul ca nu se face niciun fel de compromis in dreptul performantei.

Un alt mare avantaj care ar trebui sa constituie un factor decizional in procesul de achizitionare consta in faptul ca aceste corpuri de iluminat nu au nevoie de timp de asteptare pentru a ajunge la intensitatea lumioasa maxima.